15-02-2022

bakkerijmailing

Bakkers klaar? Inpakken maar!

Speciaal voor de bakkersbranche hebben wij een leuke voorjaarsactie bedacht.

Deze week kunnen alle bakkerijen op de Veluwe een verrassingspakket op de deurmat verwachten waarin een viertal producten worden uitgelicht.

Daarnaast zijn de volgende samples toegevoegd :

- Gerecyclede katoenen tassen

- Jute draagtassen

- Papieren tassen met platte lus : Brood dessin

- Non-woven shoppertassen

In de flyer zijn ook de speciale actieprijzen terug te vinden.

Gerecyclede katoenen tassen

De gerecyclede katoenen tassen kunnen zowel bedrukt als onbedrukt direct hier worden besteld. Leverbaar in maar liefst 5 verschillende materiaalkleuren en 2 verschillende formaten. De levertijd is ongeveer 2 weken, of sneller in overleg.

Jute draagtassen

De jute draagtassen zijn leverbaar in verschillende formaten en zijn zowel met als zonder bedrukking direct hier te bestellen. Dit is al mogelijk vanaf 25 stuks. Leverbaar in diverse formaten. De levertijd is ongeveer 2 weken, of sneller in overleg.

Papieren tassen met platte lus : Brood Dessin

De papieren tassen met het brood dessin zijn direct hier vanuit voorraad te bestellen per doos a 250 stuks. Daarnaast is het ook mogelijk deze te leveren met een eigen ontwerp. Dit kan al vanaf 5.000 stuks. Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Non-woven shoppertassen

De non-woven shoppertassen worden custom made geproduceerd vanaf 500 stuks. De levertijd is hierbij ongeveer 11-13 weken. Een offerte hiervoor vraagt u hier eenvoudig aan.

Heeft u ook een bakker maar geen mailing ontvangen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op zodat wij u de actieprijzen kunnen doorgeven. Bovendien profiteert u dit voorjaar 2022 van gratis clichés bij een bestelling.