31-03-2023

Beauty Fair

BEAUTY Fair Düsseldorf

Van vrijdag 31 maart t/m zondag 2 april staat FF-PACKAGING voor de eerste keer als exposant op de BEAUTY Fair in Düsseldorf. U kunt ons vinden in hal 11 op stand 11B53.


Wat is de BEAUTY Fair?

De BEAUTY Fair is de toonaangevende vakbeurs voor de cosmetica-, nail-, foot-, wellness & spa-branche. Kwaliteit en professionaliteit staan centraal. Het complete aanbod van nieuwe producten, verzorgingsconcepten, moderne behandelingen, wetenschappelijke inzichten en innovaties worden hier getoond.

Verpakkingen voor de beauty branche

FF-PACKAGING is gespecialiseerd in verpakkingen voor de beauty en cosmetica branche. Denk hierbij aan luxe magneetdozen voor bijvoorbeeld cosmetische producten, flesjes parfum, make up en dergelijke. Al deze verpakkingen vindt u terug op onze stand. Daarnaast kunt u ook de Rollor verpakkingen aanschouwen die wij sinds kort in onze webshop aanbieden.
Twisted of luxe papieren tassen zijn ook blijvend populair en kunnen gemakkelijk gestyled worden door een mooi sluitlint een vloeipapier, lint of sticker. Tijdens de Beauty beurs profiteert u van een speciale aanbieding voor twisted papieren tassen. 
Laat u inspireren op onze stand en spreek gerust onze collega's aan. Zij kunnen u alles vertellen over  de mogelijkheden van verpakkingen.

Goodiebags

Zoals gewoonlijk verrassen wij klanten graag met een leuke goodiebag! Dit keer bestaat de goodiebag uit een prachtige luxe canvas tas gevuld met ons magazine, een beauty folder, een folder van de uitgedeelde goodiebag en een beursactie van twisted papieren tassen.


Openingstijden BEAUTY Fair:

  • Vrijdag 31 maart van 9.00 uur tot 18.00 uur
  • Zaterdag 1 april van 9.00 uur tot 18.00 uur
  • Zondag 2 april van 9.00 uur tot 18.00 uur

Locatie:
Messe Düsseldorf
D-40474 Düsseldorf, Am Staad