12-09-2023

DigitaalInpakpapier

Bedrukt inpakpapier vanaf 1 rol

Inpakken is een kunst op zich, en het juiste inpakpapier kan het verschil maken tussen een gewoon ingepakt cadeau en een buitengewoon geschenk. Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, jubileumgeschenk of een cadeau voor de feestdagen, bedrukt inpakpapier maakt het extra feestelijk.

Bedrukt inpakpapier vanaf 1 rol.
Veel mensen denken dat het bedrukken van inpakpapier alleen interessant is voor grote bedrijven, maar dat is niet waar. FF-PACKAGING bedrukt inpakpapier al vanaf slechts 1 rol!
Het geschenkpapier wordt digitaal geprint op rollen van 100 cm breedte waarbij u zelf de gewenste breedte kunt aangeven, zo kunt u ook kiezen voor 2 rollen van 50 cm breed.
Ook voor de kleur van het papier bent u niet gebonden aan het standaard wit of bruin papier, er is namelijk de keuze uit 25 verschillende kleuren inpakpapier.
Dus zoekt u een kleine oplage inpakpapier met logo of dessin? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Direct inpakpapier bestellen
Vanuit voorraad leveren wij onbedrukt inpakpapier en inpakpapier met standaard dessins binnen 1-3 werkdagen. Het actuele aanbod vindt u in onze webshop. Of u nu op zoek bent naar een rol cellofaanfolie, bruin kaftpapier of een kerst dessin, de keuze is reuze!