20-11-2020

Cenzaa valt in de prijzen

Cenzaa heeft onlangs de publieksprijs gewonnen van de Professional Beauty Product of the Year 2020 awards! Beauty professionals stemden massaal op de innovatieve 360º SKINCODE Skinceutical Coctail Box van Cenzaa. Via het online platform www.beautyspot.nl mocht er gestemd worden op veel verschillende soorten beauty producten uit veel verschillende categorieën. Van make-up tot apparatuur, alles wat met beauty te maken heeft kon op gestemd worden.

Afgelopen jaren is de Professional Beauty Product of the Year uitgegroeid tot één van de belangrijkste platforms voor leveranciers om de strijd met elkaar aan te gaan. De vakkundige jury kroont het beste product tot product van het jaar.

Naast het winnen van de publieksprijs viel Cenzaa ook bij de jury in de prijzen.

In de categorie Gezichtsverzorging:  

360º SKINCODE Skinceutical Cocktail Box van Cenzaa      

In de categorie Lichaamsverzorging:

EXCM SERUM+ en EXCM CREAM+ van IK Skin Perfection

FF-PACKAGING is trots op de prestatie van Cenzaa. Net zoals Cenzaa gaat FF-PACKAGING voor de beste kwaliteit. Dit is terug te zien in de verpakkingen die wij leveren aan Cenzaa. De verschillende luxe doos / deksel verpakkingen zijn geproduceerd in verschillende maten en zijn voorzien van een inlay. Met deze luxe verpakkingen worden producten op een mooie en passende wijze gepresenteerd aan de klant. Daarnaast beschermd de inlay de producten tegen vallen en stoten en blijft het product netjes op zijn plek.

We hopen op een langdurige samenwerking met Cenzaa en wensen Cenzaa veel plezier met de verpakkingen. Op naar de volgende prijs!

Bent u ook op zoek naar luxe verpakkingen om uw producten in te presenteren? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.