13-10-2020

De schatkamer van Fira Wonen

Woonaccessoires, spiegels, kaarsen noem maar op. In de nieuwe woon- en cadeauwinkel van FIRA Wonen in de binnenstad van Harderwijk, Putten, Nunspeet, Barneveld en Lelystad vindt u het allemaal.

De schatkamer van Fira is ontstaan vanuit de grote woonwinkel die te vinden is op het industrieterrein in Harderwijk. Bij de Schatkamer van Fira Wonen (de kleine versie van de woonwinkel) kan je windlichten, kussens, kaarsen, fotolijstjes, spiegels, klokken en vrijwel alles wat je in huis wilt hebben vinden. Ze breiden snel uit en is weldra te vinden in vele steden, de grote woonwinkels zullen hierna volgen.

Verpakkingslijn
Nadat wij veelal onbedrukte verpakkingen, zoals vloeipapier, inpakpapier, etiketten en onbedrukte tassen hebben geleverd aan Fira Wonen, hebben Ivo en Jan Peter ons uitgenodigd om op gesprek te komen voor de ontwikkeling van een nieuwe verpakkingslijn. Door een goede klik, snel handelen en goede ideeën van beide partijen zijn we tot een passend concept gekomen. De uitstraling in de verpakkingen past bij de winkel: alles klopt.

Eyecatcher
Het bedrukte lint wordt zowel los als voor de hengels van de gouden tassen gebruikt. Hierdoor zijn de tassen een echte eyecatcher geworden. Hoewel we dit nog niet vaak gedaan hebben, is het resultaat prachtig geworden. Daarnaast hebben we al het goud met elkaar gematcht, zodat dit allemaal mooi in lijn is.

Het embossing patroon dat in de tassen zit, komt ook terug in de luxe dozen. Al met al is het een schitterende verpakkingslijn geworden.

We zijn blij met de samenwerking en deze mooie verpakkingslijn van Fira Wonen en FF-PACKAGING.