04-12-2020

Duurste pepernoot ooit gemaakt

Ter gelegenheid van de 140ste verjaardag heeft het Harderwijkse bedrijf Van Delft twee limited edition pepernoten geproduceerd. Dit zijn de duurste en exclusiefste pepernoten ter wereld. De ‘golden’ en de ‘dark’ pepernoot, zijn zowel kostbaar als exclusief. Van elk soort zijn er maar 200 pepernoten gemaakt, voor één doosje (10 stuks) betaal je daarom ook maar liefst 100 euro.

Productie

In samenwerking met sterren chef-kok Rik Jansma van Restaurant Basiliek uit Harderwijk heeft Van Delft deze exclusieve pepernoten gemaakt. De limited edition pepernoten zijn lokaal geproduceerd met ingrediënten van internationale allure. Beide varianten hebben werelds beste ingrediënten die de pepernoten tot een ware smaaksensatie maken. De Golden pepernoot bevat onder andere witte truffel uit Umbrië (Italië) en flinterdun eetbaar bladgoud. Ook de Dark variant bestaat uit exclusieve producten zoals de duurste koffie ter wereld (Kopi Loewak uit Bali), zwarte truffel uit Umbrië en biologische ananas ingevlogen uit Ivoorkust.

Interesse in de duurste pepernoten ter wereld? Wees er dan snel bij. De limited edition pepernoten zullen al snel uitverkocht zijn. Neem een kijkje op de website van Van Delft voor het aanbod.

                                             Bron: Van Delft Harderwijk

Presentatie

Ook deze keer hebben wij weer een schitterende verpakking mogen maken voor Van Delft uit Harderwijk. De exclusieve pepernoten worden gepresenteerd in een luxe doos met een op maat gemaakte inlay. Daarnaast leveren wij ook verschillende tassen en dozen, zoals de luxe Magnumdozen en magneetdozen waar meerdere zakjes pepernoten in passen.

Restaurant Basiliek van sterren chef-kok Rik Jansma maakt daarnaast ook gebruik van onze verpakkingen. Zo leveren wij de food boxen (ook wel take-away dozen, culi boxen of kerstboxen genoemd).

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan even kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op via 0341-430413