16-12-2021

papierenverzendzak-wit-wide

DUURZAME VERZENDVERPAKKINGEN

FF-PACKAGING verkoopt een duurzaam alternatief voor plastic verzendzakken en kartonnen verzenddozen, namelijk de ecologische papieren verzendzakken. Deze zijn perfect te gebruiken voor het verzenden van webshop orders en kunnen na gebruik bij het oud papier worden gedeponeerd.

NIEUWE EN DUURZAME VERPAKKINGEN

De toenemende vraag naar een duurzaam alternatief voor het verpakken van kleding of andere artikelen zorgt dat wij ons constant blijven door ontwikkelen, vandaar dat ook ecologische papieren verzendzakken inmiddels een onderdeel van ons assortiment zijn. Daarnaast zijn de zakken vlak waardoor deze weinig opslagruimte in beslag nemen. Door het besparen van volume nemen niet alleen de transportkosten maar ook de hoeveelheid CO2 uitstoot af.

VERZENDTASSEN ALS ALTERNATIEF

Naast de papieren verzendzakken verkopen wij ook papieren verzendtassen met handgreep. Op deze manier kan de verpakking op twee verschillende manieren worden gebruikt; als verzendverpakking en als draagtas.

ECOLOGISCHE UITSTRALING

Naast het feit dat papier volledig gerecycled kan worden vinden steeds meer klanten de uitstraling ook belangrijk. Het kraft papier heeft een milieuvriendelijke en ecologische uitstraling en veel bedrijven stralen graag uit dat zij duurzaam ondernemen. Er is de keuze uit wit kraft papier of bruin gereycled kraft papier. Eventueel is het papier ook in diverse gekleurde soorten te verkrijgen. Snel verzendzakken nodig? Plaats vandaag je online bestelling, dan heeft u deze onbedrukt binnen 1-2 werkdagen in huis en bedrukt binnen 10 werkdagen.