17-03-2023

Europees distributiepartner van Rollor

Sinds kort zijn wij dé Europese distributiepartner geworden van Rollor PackagingAfgelopen maandag kregen wij een leerzame uitleg van Stefan en Peter over de mogelijkheden van de Rollor verpakkingslijn.

Rollor verpakkingen leverbaar in 3 uitvoeringen

Wilt u de eerste indruk bij uw klant verbeteren? Dan zijn Rollor verpakkingen hiervoor uitermate geschikt. Elke Rollor werkt in de basis hetzelfde, In plaats van het opzetten van de doos rolt u deze eenvoudig op. Toch zijn er zichtbare verschillen. Hieronder ziet u 3 uitvoeringen met een daarbij horend instructiefilmpje. 

Rollor Premium
De Rollor Premium is de meest beschermende verpakkingslijn gemaakt van sterk bruin golfkarton. De gepatenteerde technologie garandeert dat elk mode-item dat onder de zijhekken wordt geplaatst, kreukvrij kan worden verzonden. Het is speciaal ontworpen voor delicate items die in hun beste staat bij uw klant thuis moeten aankomen. Daarnaast verrast u met deze verpakking uw klanten met een unieke unboxing-ervaring!

Rollor Light
De 
Rollor Light verpakkingslijn combineert de gepatenteerde technologie met eenvoud en is perfect om modeartikelen of accessoires op een slimme en lichtgewicht manier naar uw klanten te verzenden. De milieuvriendelijke en volledig recyclebare verpakking is gebruiksvriendelijk en in slechts 20 seconden op te zetten!
Rollor Protect
Bent u het beu om breekbare artikelen in talloze lagen noppenfolie te verpakken voordat u ze naar de klanten verzendt? De innovatieve Rollor Protect verpakking is 100% plasticvrij en gemaakt uit slechts één stuk karton. De verpakking beschermt allerlei breekbare artikelen zoals flessen (wijn) en glas. Daarnaast verrast u met deze verpakking uw klanten met een unieke unboxing-ervaring!

Rollor verpakkingen bedrukken

Rollors kunt u ook laten bedrukken. Onze grafische studio heeft alle kennis in huis om u te helpen met een passend ontwerp. Bedrukte Rollor verpakkingen zijn vanaf 2.500 stuks leverbaar in 6-8 weken.

De 5 voordelen van Rollor verpakkingen

  1. Unieke unboxing ervaring; 
  2. Leverbaar in 3 uitvoeringen en diverse formaten; 
  3. Onderscheidende verpakking ten opzichte van uw concurrenten; 
  4. Lagere retourpercentages;  
  5. Innovatieve verpakkingsoplossingen voor e-commercebedrijven, of het nu gaat om mode, dranken, cosmetica of andere goederen.