05-01-2023

Exposant op de PSI 2023

Van 10-12 januari 2023 staan wij op de PSI. Deze beurs voor promotionele producten vindt na een uitstel van drie jaar weer plaats in Exhibition Centre Düsseldorf. Dat belooft een goed bezochte beurs te worden!

Bezoekers
Internationale retailers en distributeurs van promotionele producten krijgen drie dagen lang toegang tot de grootste promotionele beurs in Europa. Internationale leveranciers tonen hier hun nieuwe, trendy en duurzame producten. Daarnaast is het een goed moment om elkaar weer na lange tijd te ontmoeten.

PSI biedt zowel productpremières als innovaties, premium producten en trends voor de komende jaren en kennis op het gebied van duurzaamheid.

Stand
De PSI wordt dit jaar gehouden in hal 9 en 10. U kunt ons vinden op stand nummer: 9C64. Tijdens de beurs tonen wij ons assortiment aan luxe dozen en duurzame verpakkingen waaronder onze ZEROTREE® verpakkingslijn. We delen leuke goodiebags uit met daarin ons gloednieuwe magazine.

Goodiebag
De goodiebag is een trendy schoudertas waarbij u de lengte van het hengsel kunt verstellen door de twee banden aan elkaar te knopen. Deze tassen kunnen wij custom made leveren. Mix en match met keuze uit verschillende handgreep- en materiaalkleuren. Het schouderhengsel kan éénzijdig bedrukt worden in één kleur. Dit geeft de tas een unieke uitstraling. Canvas tassen worden op maat gemaakt vanaf 500 stuks.

ZEROTREE® magneetdozen
In de goodiebag zit een ZEROTREE® magneetdoos gemaakt van een combinatie van stropapier en gerecycled graspapier. De vezels in het papier zijn duidelijk zichtbaar en voelbaar. Zoals de naam al doet vermoeden, worden voor deze dozen geen nieuwe bomen gebruikt. Dozen op maat kunnen vanaf 500 stuks geleverd worden met een opdruk naar uw wens. Magneetdozen zijn uit voorraad al leverbaar vanaf 25 stuks.

Gloednieuw magazine
Ook delen wij een nieuw magazine uit. Dit inspiratieblad staat vol met informatie over onze producten, ons bedrijf, duurzaamheid en verpakkingsconcepten. Laat u inspireren!

Wilt u als eerste ons nieuwe magazine bekijken? Klik dan hier voor de digitale versie.