20-12-2023

Fijne Feestdagen!


We tellen af naar de Kerst en het nieuwe jaar. Wat is het jaar weer snel omgevlogen. 2023 heeft ons veel moois gebracht, waaronder een nieuw pand, leuke samenwerkingen en nieuwe innovatieve producten. Ook staan ons in 2024 weer mooie dingen te wachten waar we u graag binnenkort van op de hoogte stellen. Houdt daarom onze e-mailingen, socials en blogs goed in de gaten!

Terugblik 2023

Nieuw pand
We kijken in het bijzonder terug op een zeer geslaagde opening van ons nieuwe pand. Vanuit dit nieuwe pand kunnen wij u nog beter van dienst zijn en kunt u terecht in onze prachtige showroom boordevol inspiratie.

Samenwerkingen
Daarnaast zijn we dit jaar Europees distributiepartner van Rollor geworden. Een beschermende verpakkingslijn met gepatenteerde technologie en een unieke unboxing-ervaring!

Nieuwe producten
Ook hebben we een aantal nieuwe producten op de markt gebracht. Een mooi voorbeeld hiervan is digitaal bedrukt inpakpapier die we al vanaf 1 rol kunnen leveren! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vooruitblik 2024

In 2024 hebben we een aantal nieuwe producten die we aan ons assortiment mogen toevoegen. Houd uw mail goed in de gaten zodat u hier als eerste van op de hoogte bent.

Beurzen
De komende maanden staan wij op een aantal beurzen. Bekijk hier op welke beurzen wij te vinden zijn.

Openingstijden

Net zoals afgelopen jaren zijn wij tussen Kerst en Oud & Nieuw geopend vanaf 08.30 uur tot 17.00 uur.

Met Kerst en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Wij wensen u fijne feestdagen en hopen ook volgend jaar weer op een mooie samenwerking!