24-11-2022

Full colour bedrukte katoenen tassen voor het Drents Museum

Voor een nieuwe tentoonstelling in 2023 maken wij voor het Drents Museum in Assen bedrukte katoenen tasjes met een full colour ontwerp. Gedurende het jaar heeft het Drents Museum verschillende tentoonstellingen. Het is dus zeker de moeite waard om dit museum regelmatig te bezoeken!

Full colour katoenen tasjes bedrukken
Het is bij ons al mogelijk om vanaf 500 stuks een katoenen tasje volledig full colour te bedrukken. Super leuk voor een tentoonstelling of event. Het basismateriaal is wit polykatoen dat zacht aanvoelt. Dit witte materiaal is perfect full colour te bedrukken. Van een eenvoudige tekst tot een prachtige kleurenfoto. Alles is mogelijk!

Milieuvriendelijke katoenen tassen bedrukken
Het sterke katoenen of canvas materiaal zorgt er voor dat de tassen zeer geschikt zijn om keer op keer te hergebruiken. Een duurzame tas dus! Kiest u voor ecru katoen dan heeft u ook nog eens een milieuvriendelijke tas uitgekozen. Ecru katoenen of canvas tasjes zijn gemaakt van ongebleekt katoen. Daarnaast leveren wij ook Fairtrade® en GOTS gecertificeerd katoen.

Snel katoenen tassen laten bedrukken
Vanuit voorraad kunnen wij katoenen tassen en canvas tassen al vanaf 100 stuks bedrukken met uw eigen logo of ontwerp. Dit wordt bedrukt d.m.v. zeefdruk. Heeft u snel bedrukte canvas tassen nodig? Geen probleem, wij kunnen deze tassen binnen 2 werkdagen bedrukt bij u leveren!

Onbedrukte katoenen tasjes bestellen
Liever een katoenen tas of luxe canvas tas zonder opdruk bestellen? Ook dat is geen probleem. Wij hebben verschillende formaten, kleuren en kwaliteiten op voorraad staan welke wij binnen 1-3 werkdagen aan u kunnen leveren. Bestel eenvoudig via onze webshop.

Custom made katoenen tas bestellen
Vraag via onze website eenvoudig een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer advies.