19-11-2020

Geboortetassen en verpakkingen

En… wat is het geworden? Een jongen, een meisje of misschien wel beide? De geboorte van een baby is reden voor een feestje! Snel een datum prikken om de kleine te bewonderen.

Wat geef jij als kraamcadeau?
Kersverse ouders worden in de eerste weken na de geboorte overladen met leuke geboortekaartjes en mooie kraamcadeaus. Van sokjes tot een loopauto. Iedereen probeert een zo origineel mogelijk kraamcadeau te geven. Het origineelste cadeau geef je natuurlijk liever zelf. Hoe val je op tussen al deze kraamcadeaus? Wat dacht je van een originele katoenen geboortetas bedrukt met de naam van de baby?

Katoenen geboortetas bedrukt met naam of ontwerp
Hoe leuk is het om een kraamcadeau te geven die zowel uniek als praktisch is. Laat een katoenen tas bijvoorbeeld bedrukken met de naam van de baby of het ontwerp van het geboortekaartje. De katoenen tas is bedrukt binnen 2-3 werkdagen leverbaar. Of het nu gaat om een 1-kleurige opdruk of een kleurige afbeelding, alles is mogelijk.

Handig en multifunctioneel kraamcadeau
Katoenen geboortetassen zijn gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken voor verschillende doeleinden. Speelgoed, eten, luiers of kleren, alles van de kleine kan mee. Geeft u naast deze katoenen tas nog een ander kraamcadeau? Dit cadeau kan in de geboortetas worden weggegeven.

Origineel idee
Ook voor ouders is de katoenen tas met opdruk een originele give away. Geef de kraamvisite na bezoek een geboortetas mee of stuur deze tas via de post naar al je contacten. In plaats van een geboortekaartje bedruk je de katoenen tas met alle geboortegegevens. Zo kunnen ze er niet meer omheen. Er is bij jullie een kleintje geboren!

Interesse in katoenen geboortetassen?
Vraag hier een offerte aan of stuur jouw ontwerp op voor een visual.