07-10-2021

Geschenkverpakkingen voor de feestdagen

De herfst is pas net begonnen, maar bij FF-PACKAGING zien wij al veel orders voor de decembermaand binnen komen. Veel winkeliers kiezen voor een feestelijke verpakking rondom de feestdagen.

Hoe leuk is het om uw producten aan te bieden in een feestelijke tas of doos. Hiermee zijn de items echt een cadeau om uit te pakken. Denk hierbij aan geschenkzakjes, een vrolijk stuk inpakpapier of luxe geschenkdoos.

Naast custom made mogelijkheden hebben wij ook een hele uitgebreide collectie aan tassen en dozen in ons warehouse in Harderwijk staan. Zo hebben wij een hele lijn aan kerstverpakkingen die direct vanuit voorraad te bestellen zijn en zo al binnen 1-2 werkdagen bij u geleverd kunnen worden. Klik op deze link om direct naar het thema kerst in onze webshop te gaan.

Ook een van onze lokale ondernemers, Het Melkhuisje in Harderwijk, hebben verpakkingen aangeschaft om hun producten feestelijk in te verpakken. Zo kan de klant een samengesteld pakket kopen wat in een tas zit verpakt met een transparant venster. Deze papieren venstertassen zijn dan ook zeer geschikt als geschenkverpakking voor het verpakken van noten, wijn, kaas en andere delicatessen. Deze tasjes zijn leuk af te werken met wat krullint, een handgeschreven tekst op de hangtag of een stickertje. 

Deze papieren cadeautasjes zijn hier te bestellen.

Zie hieronder een aantal prachtige sfeerfoto's.