11-04-2022

Giftcard doosjes in verschillende uitvoeringen

Verkoopt u giftcards en bent u op zoek naar een verpakking die hier goed bij aansluit? Wij verkopen direct vanuit voorraad giftcard verpakkingen in twee verschillende uitvoeringen.


Uitvoering 1 – giftcard mapjes
Deze zijn leverbaar in 3 verschillende kleuren ; bruin, wit en zwart.
Aan de binnenzijde zit een inlay waar eenvoudig een giftcard kan worden ingeschoven.


Deze zijn leverbaar in 3 verschillende kleuren ; bruin, wit en zwart.
De giftcard doosjes hebben een luxe sluitlintje aan de voorzijde. De binnenzijde van deze doosjes is voorzien van een inlay waar een giftcard perfect inpast. De inlay is uitneembaar en daarom zijn deze doosjes ook geschikt voor andere kleine geschenken.
Direct vanuit voorraad te bestellen vanaf 25 stuks, zowel met als zonder bedrukking.
Daarnaast is het onbewerkte kraft papier volledig recyclebaar!

Custom made giftcard verpakkingen
Vanaf 500 stuks kunnen wij de giftcard mapjes en doosjes volledig op maat voor u produceren. Hierbij kan u dus zelf het formaat bepalen, de opdruk maar ook eventuele extra afwerkingen. Zo hebben wij recent voor een klant de giftcard doosjes voorzien van een spiegeltje aan de binnenzijde. De ontvanger zal blij verrast zijn met deze toevoeging en het doosje zal hierdoor zeker vaker worden gebruikt. 

Druktechniek 
De druktechniek is sublimatiedruk waarmee wij de opdruk over de gehele tas perfect in full colour kunnen bedrukken. Of het nu om een logo gaat op beide zijden of een all-over bedrukte tas, beide is geen probleem.
Wij leveren full colour bedrukte katoenen tassen al vanaf 500 stuks.