10-05-2024

Giftcards-all

Giftcards, leuk om te geven en te krijgen

Een giftcard, u zult ze ongetwijfeld een keer cadeau hebben gegeven of gekregen. Te besteden in uw favoriete winkel, restaurant of in één van de vele online shops. Giftcards worden vaak op een leuke manier verpakt, bijvoorbeeld in een luxe giftcarddoosjeenvelopje / geschenkzakje of in cellofaanfolie met een lintje.

Materiaal van giftcards
Voordat de giftcard zijn intrede deed werden cadeaubonnen nog gedrukt op stevig papier waarop met de hand een waarde werd geschreven. Vaak moest een cadeaubon in één keer worden, ook was het administratief niet echt handig om bij te houden. Hoewel er nog geregeld papieren cadeaubonnen worden uitgegeven zijn de laatste jaren veel winkels overgestapt naar het bekende pvc-pasje in handig bankpas formaat.

Duurzame giftcards van hout
Naast de pvc-pasjes zijn nu ook andere materialen beschikbaar zoals pasjes van metaal of hout. Houten pasjes zijn in verschillende houtsoorten beschikbaar en heeft een duurzame en stijlvolle uitstraling. Onlangs hebben we voor THE SOCIETY SHOP duurzame houten giftcards mogen ontwikkelen. Niet alleen zijn de giftcards een stoer en milieubewust alternatief voor traditionele cadeaubonnen, maar ze zijn ook functioneel. Elke giftcard is voorzien van een unieke barcode gekoppeld aan het kassasysteem, waarmee in de winkel of online shop betaald kan worden.

Veelzijdigheid van pasjes

In de inleiding spraken we nog over giftcards maar pasjes zijn voor veel meer doeleinden inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klantenpas, keycard, visitekaartje, personeelspas, betaalpas, ledenpas, clubpas, toegangspas enz.

De pasjes kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een unieke nummering, personalisatie, qr code, barcode, kraslaag, magneetstrip, RFID (voor contactloze oplossingen, o.a. verwerkt in OV-chipkaarten, toegangspassen of klantenkaarten, met of zonder beveiliging).

Bedrukking op pasjes
Pasjes worden standaard in full colour gedrukt. Daarnaast zorgen speciale afwerkingen voor de finishing touch. Denk hierbij aan een chique gouden foliedruk, spotvernis, reliëf of een glans- of matlaminaat.

Neem contact met ons op voor advies, sample en/of een offerte. Wij helpen u graag aan een pasje dat bij uw onderneming of gelegenheid past. Ook zijn pasjes direct in onze webshop te bestellen met uw eigen bedrukking. Bekijk hier de mogelijkheden.