11-05-2020

Jubileumtas voor de Aalzangers

Harderwijks visserskoor bestaat 35 jaar
Het coronavirus hield helaas geen rekening met het jubileumjaar van Harderwijks Visserskoor de Aalzangers. Deze gezellige groep van 28 leden met een gemiddelde leeftijd van 68 jaar had 2020 heel anders voor ogen. Met een jubileumboekje en een gave jubileumtas wilden zij hun leden en sponsors bedanken tijdens een groot optreden. Dit alles viel in het water na de uitbraak van het virus. Ook kon een streep door alle andere geplande optredens op bijvoorbeeld Koningsdag en de Aaltjesdagen.

Groepsfoto van de Aalzangers tijdens Koningsdag 2019. >Risicogroep
Bestuurslid Bert Schaftenaar is teleurgesteld maar begrijpt de hele situatie. Wij vallen met z’n allen in de risicogroep. Dat maakt het allemaal erg spannend. We hopen gezond te blijven en snel weer bij elkaar mogen komen om muziek te maken.

Jubileumtas
FF-PACKAGING is trouwe sponsor van de Aalzangers. De katoenen tote bags en jubileumboekjes wilden wij natuurlijk wel sponsoren, maar op één voorwaarde: als het bestuur van de Aalzangers de tassen in klederdracht in ontvangst zou nemen. Zogezegd zo gedaan. We hebben met z’n allen een hoop schik gehad.

< Bestuursleden Sam (links) en Bert Schaftenaar (rechts) namen hier (nog voor de coronacrisis) lachend hun jubileumtas en boekje in ontvangst.Verrassing
1 mei was het dan zover. Om het jubileum toch een beetje te vieren is het bestuur op pad geweest om bij leden een goodiebag met het jubileumboekje langs te brengen. De sponsors kregen een heerlijke slagroomtaart. Namens FF-PACKAGING willen wij de Aalzangers feliciteren met haar jubileum en wensen jullie allen een goede gezondheid toe.

Als alles achter de rug is dan zitten wij op de eerste rij en zingen wij uit volle borst mee tijdens jullie optreden. Afgesproken.