13-04-2023

Cameranu-groep

Nieuw verpakkingsconcept voor Cameranu

Cameranu is de foto- en videospecialist van Nederland. In 2003 zijn 2 studievrienden de zaak gestart door het importeren van camera’s uit het buitenland te verkopen in Nederland. In de jaren daarna groeit Cameranu snel! In 2007 openen zij een gloednieuwe winkel inclusief magazijn en inmiddels zijn ze uitgebreid tot maar liefst 10 winkels in Nederland en België.

Samenwerking met Cameranu
FF-PACKAGING is de samenwerking met Camernu gestart in 2013. De eerste order voor custom made PP shoppers werd geplaatst. Dit bleek een succes te zijn want de grote shoppers zijn daarna nog vaak bijbesteld.

Uitbreiding van de verpakkingen
In 2020 volgende de eerste order voor papieren twisted tassen. In de jaren daarna is het assortiment steeds breder uitgebreid met cadeauzakjes, mapjes voor pasfoto’s, giftcard enveloppenluxe magneetdozen en verzendkokers.

Totaalconcept voor Cameranu
In 2023 heeft CameraNU.nl een volledig nieuwe uitstaling gekregen, zowel online als in de winkels. Hierbij is ook een nieuw logo en nieuwe naam ontstaan. Dit nieuwe design past veel beter bij het bedrijf van nu en in de toekomst. FF-PACKAGING is er erg trots op de leverancier te zijn van het totaalconcept aan verpakkingen.

Conceptpagina
Bekijk het totaalconcept voor Cameranu. Hier staat ook meer informatie over de verschillende producten.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor verzendkokers of een ander product? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!