23-01-2023

Nieuwe verantwoorde verpakkingen voor JAQK

Wat is JAQK?
JAQK is een mannenmode zaak met maar liefst 40 vestigingen in Frankrijk. Zij staan voor verantwoorde en kwalitatieve kledingstukken.

Nieuw logo dus nieuwe verpakkingen voor JAQK
FF-PACKAGING levert al jaren de verpakkingsmaterialen aan JAQK.
Het merk heeft inmiddels een nieuw logo ontworpen en daar passen natuurlijk ook andere tassen en verpakkingen bij.

Inspiratiebron The Society Shop
JAQK heeft zich laten inspireren door de verpakkingslijn welke wij voor The Society Shop hebben mogen maken.
De klant is erg gecharmeerd van het duplex papier. Dit papier is aan de binnenzijde gemaakt van bruin FSC Mix Credit kraft en de buitenzijde is wit FSC Mix Credit kraft. Het voordeel van duplex kraft papier is dat de buitenzijde perfect bedrukt kan worden zonder dat de ondergrond invloed heeft op de drukkleur.

Embossed papieren tassen
Door op de drukplaten een reliëf aan te brengen en hiermee op het papier te drukken ontstaat in het papier hetzelfde reliëf. Dit wordt in de drukkerswereld ook wel embossing genoemd.
Embossed papier geeft papieren tassen een luxe en exclusieve uitstraling.
JAQK voert 3 formaten embossed papieren tassen. Zij kiezen voor een horizontale streep als reliëf.

Papieren verzendzakken / giftbags
JAQK kiest voor bruin FSC gecertificeerde giftbags. Het bruine papier heeft een ecologische en milieuvriendelijke uitstraling en is 100% recyclebaar. Om het een mooi geheel te maken samen met de papieren tassen is ook voor de papieren verzendzakken de embossing doorgevoerd.

Mogelijkheden
De mogelijkheden op het gebied van ecologische papieren verpakkingen is enorm. Van een eenvoudige tot zeer exclusieve tas of verzendzak. Met een opdruk in 1 pantone pms kleur of een volledig all-over full colour ontwerp. afwerkingen als een hotstamp, embossing, debossing of spot UV zijn ook mogelijk. Dit kan al geheel op maat vanaf 250 stuks.