30-11-2021

Samengestelde kerstpakketten

De decembermaand is weer aangebroken en voor veel bedrijven zal het er dit jaar wederom anders uit zien dan andere jaren door de huidige maatregelen. Waar normaal gesproken veel bedrijven kiezen voor een kerstborrel of uitje voor het personeel, zal er dit jaar gekozen worden voor een alternatief.

Wat momenteel erg populair is, is een samengesteld pakket van verschillende lokaal ingekochte producten, waarmee dus tegelijkertijd de lokale ondernemers worden gesteund. Het pakket kan leuk worden verpakt in een luxe magneetdoos of andere geschenkdoos, een jute of canvas tas, of een van onze vele andere tassen.

Een mooi voorbeeld zijn de jute landgoedpakketten van onze klant Marienwaerdt. Deze robuuste tassen hebben wij voor deze klant mogen bedrukken. Jute tassen bieden voldoende draagkracht om een geheel pakket in te kunnen dragen. Daarnaast is het jute materiaal ecologisch en duurzaam omdat het vaak kan worden hergebruikt. Deze tassen passen perfect bij de landgoedproducten. FF-PACKAGING biedt een zeer ruim assortiment kerstverpakkingen welke direct vanuit voorraad te bestellen zijn via deze link.

Bent u ook op zoek naar een verpakking voor uw kerstpakketten? Neem dan gerust contact met ons op.