30-11-2023

Sinterklaas bij FF-PACKAGING!

Hoor wie klopt daar kinderen?! Onder luid gezang kwam Sinterklaas afgelopen week aan op het Sinterklaasfeest van FF-PACKAGING. Alle medewerkers waren samen met partner en kinderen uitgenodigd om het feest mee te vieren. Elk kind mocht één voor één naar voren komen om te horen wat de Sint over hun in het grote boek had opgeschreven.
 
Nadat alle kinderen geweest waren werd er druk gezocht naar de cadeaus die ergens in het gebouw verstopt lagen. De cadeaus zijn dit jaar door de Sint ingekocht bij Toys2tobeKind, een goede klant van FF-PACKAGING. De cadeaus waren feestelijk ingepakt en met naam gelabeld.
 
Het uitpakken van een cadeau is altijd een bijzonder moment en Toys2tobeKind uit Alkmaar begrijpt dat als geen ander. In samenwerking met FF-PACKAGING hebben zij ecologische duplex tassen laten maken bedrukt met logo. Praktische en milieuvriendelijke tassen om aankopen in mee te nemen.
 
Cadeauverpakkingen zoals cadeautasjesinpakpapiergeschenkdozen en accessoires zoals etiketten en lint zijn bij ons in de webshop te bestellen of te vinden in onze showroom. Custom made producten zijn op aanvraag geheel naar wens leverbaar.
 
Sinterklaas draait niet alleen om geschenken, maar ook om het delen van vreugde en het creëren van warme herinneringen. We hebben er weer een leuke ochtend van gemaakt die de kinderen zullen blijven herinneren.
 
Wij wensen iedereen een fijne Sinterklaas.