26-01-2022

Snacktassen voor de Take-away

De afgelopen jaren is door de diverse lockdowns de groei van maaltijdbezorgingen wereldwijd geëxplodeerd. Zo groeide de maaltijdbezorgbranche in 2021 met maar liefst 43%!

Steeds meer horecabedrijven zijn uit hun comfortzone gestapt en over gegaan op het bezorgen of laten afhalen van de meest diverse maaltijden. In alle steden zijn de gekleurde jassen van bezorgers niet meer over het hoofd te zien.

Maar ook na de lockdowns kiezen veel bedrijven er voor om de optie voor het ophalen of laten bezorgen van een maaltijd aan te blijven bieden. Van een snelle vette hap tot een complete culinaire box van een sterrenchef ; er zijn tal van mogelijkheden om uit te kiezen.

Ook FF-PACKAGING ziet deze veranderingen doorzetten in de verpakkingsbranche. De vraag naar take-away verpakkingen zoals snacktassen is nog nooit zo groot geweest.

Gelukkig bieden wij een breed assortiment aan zodat er voor elke horecaondernemer een geschikte verpakking te verkrijgen is.

Take-away (snack)tassen

Hierbij is er de keuze uit wit of bruin gerecycled kraft papier. Deze tassen leveren wij in verschillende formaten in een blanco variant, maar deze zijn beschikbaar in diverse thema’s, zoals de ‘’Early Breakfast’’ tassen.

Pizzatassen

De papieren pizza tassen hebben een extra brede bodem- en zijvouw van 33 cm, zodat deze geschikt is voor bijvoorbeeld een pizzadoos. Door de hoogte van 33 cm kunnen er meerdere pizza’s op elkaar worden gestapeld.

Papieren doggy bags   

Deze doggy bags hebben geen lussen en zijn daardoor makkelijk op te vouwen en bijvoorbeeld dicht te plakken met een etiketje. Leverbaar in 2 formaten. De doggybags zijn gemaakt van gerecycled bruin kraft papier.

Take-away tassen op maat gemaakt

Naast de diverse opties om direct vanuit voorraad te bestellen is het ook mogelijk uw bedrijfsnaam of logo op deze snacktassen te bedrukken. Vraagt u hier een geheel vrijblijvende offerte aan.