20-02-2023

Penha-flagshipstore-blog

Totaalconcept voor PENHA op Curaçao

Wie is PENHA?
Penha Duty Free is een familiebedrijf dat al meer dan 150 jaar bestaat. Zij verkopen cosmetische producten, zoals parfum, make-up en lichaamsverzorging. Penha Duty Free is uitgegroeid tot maar liefst 25 winkels in 6 verschillende landen. Zij zijn de grootste beauty retailer in het Caribisch gebied.

Totaalconcept voor Penha Duty Free
FF-PACKAGING heeft het totaalconcept aan verpakkingsmaterialen voor Penha Curaçao mogen maken. Dit concept bestaat uit de volgende items;
  • Plastic tassen met uitgestanste handgreep
  • Luxe papieren draagtassen in 3 verschillende formaten
  • Rollen inpakpapier in 2 verschillende varianten
  • Bedrukt satijn lint op rol in 2 verschillende kleuren
  • Luxe magneetdozen
Al deze verpakkingen zijn bedrukt met een eigen logo wat perfect op elkaar aansluit.

AnnaBayClub
Één van de merken van PENHA Duty Free is AnnaBayClub. ABC verkoopt verschillende likeuren en heerlijke rum. Voor de flessen rum heeft FF-PACKAGING een mooie luxe rumdoos mogen ontwikkelen. De gouden hotstamp en spot UV geven deze luxe dozen een hele luxe uitstraling dat perfect bij de fles past.

Canvas tassen AnnaBayClub
Recent zijn er prachtige canvas tote bags gedrukt met het AnnaBayClub logo. Een luxe en herbruikbare ecologische canvas tas gemaakt van natuurlijke ecru katoenvezels.

Mogelijkheden voor een totaalconcept
De mogelijkheden voor een totaalconcept zijn eindeloos. Ook bij kleinere oplages en snelle levertijden kunnen wij u van dienst zijn. Voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Leveringen naar het buitenland
FF-PACKAGING levert ook in het buitenland. Penha en AnnBayClub zitten beide gevestigd in Curaçao en zij hebben er voor gekozen de levering door FF-PACKAGING af te laten handelen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!