15-01-2024

valentijn-blok

Valentijn verpakkingen

Dit jaar wordt Valentijnsdag extra romantisch.
Over slechts een paar weken is het alweer Valentijnsdag. Onze creatieve studio heeft met liefde een aantal romantische en kleurrijke Valentijn ontwerpen gemaakt waar uw hart sneller van gaat kloppen. Ook is het mogelijk uw eigen logo of boodschap te drukken om de verpakking een romantische boodschap te geven.

Ons aanbod Valentijn verpakkingen is veelzijdig: denk hierbij aan tassen, luxe dozen en verzendverpakkingen en geschenkverpakkingen waaronder gekleurd lint, stickers, vloeipapier en inpakpapier. Combineer deze producten op een leuke manier en stel eenvoudig een mooi Valentijn cadeau voor uw klanten samen.

Showroom
In onze showroom presenteren wij ons volledige verpakkingsassortiment. Een voordeel van een bezoek aan onze showroom is dat u onze verpakkingen in het echt kunt zien, voelen en uitproberen. Ook kunt u de verpakkingen vaak al direct meenemen. Kom bij ons langs met of zonder afspraak en één van onze medewerkers staat klaar om u te helpen.

Snelle levering
Door onze grote voorraad kunnen wij zowel bedrukte als onbedrukte verpakkingen al vanaf slechts 25 stuks leveren. En als het echt spoed heeft zelfs al binnen 24 uur! Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct in onze webshop.

Nieuwsgierig geworden naar de ontwerpen en wilt u graag bestellen? Bekijk hier ons aanbod.