05-09-2023

ff-Nobelstraat24

Van verbouwing tot verhuizing

Het zal u niet ontgaan zijn dat we inmiddels vanuit ons nieuwe kantoor werken. Dit kantoor staat pal tegenover ons oude kantoor. Maar voordat we konden verhuizen moest er nog veel gebeuren. Zowel op het gebied van duurzaamheid, werkomgeving als de uitstraling van het pand. Met deze grote verbouwing achter de rug zijn we meer dan klaar voor de toekomst! Graag vertellen we u wat er allemaal is gebeurd in de afgelopen maanden.

Vloerverwarming en nieuwe dakbedekking
Zowel het dak als de vloer zijn beiden optimaal geïsoleerd waardoor er minder warmte verloren gaat. De vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte waardoor het energieverbruik lager is. De nieuwe dakbedekking kan er weer 20 jaar tegenaan en was ter voorbereiding op het plaatsen van de zonnepanelen.

Warmtepomp
We zijn helemaal van het gas af en wekken onze eigen warmte op door de geplaatste warmtepomp.

Ledverlichting
Alle lampen in- en rondom het pand zijn van energiezuinig LED. Veel lampen zijn voorzien van een tijdschakelaar waardoor verlichting niet onnodig lang aan blijft staan. 

Zonnepanelen en accu’s
Op dit moment zijn we bezig met het plaatsen van zonnepanelen en stroom opslagsystemen. Door het overvolle stroomnet hebben we besloten om accu’s te plaatsen. Deze accu’s zorgen ervoor dat de opgewekte stroom van de zonnepanelen wordt opgeslagen. Daarnaast kunnen we stroom inkopen en opslaan op momenten dat dit het voordeligst en wanneer het stroomnet minder belast wordt. Win-Win!

Verbouwing
Naast al deze grote duurzame investeringen hebben we ook ons best gedaan om te verbouwen met aandacht voor mens en milieu.

We vinden het belangrijk dat we naast de duurzame materialen ook aandacht geven aan lokale ondernemers. Vandaar dat de verbouwing is gedaan door lokale partijen. Bijvoorbeeld voor de aanbouw van de receptie en het logistieke kantoor.

Ook het plaatsen van de keuken, het aanleggen van het elektriciteitsnetwerk, de aanleg van glasvezel, de prachtige tuin en bestrating, tot het maken van de kasten en meubels. Alles is gerealiseerd door lokale ondernemers.

Werkomgeving en comfort
We hebben een aantal maatregelen getroffen voor een beter werkcomfort. De wanden en plafonds zijn extra geluiddempend. Er is een gezellige kantine. Er zijn meerdere spreekkamers om klanten te ontvangen. De stoelen in de spreekkamer zijn gemaakt van comfortabel vilt, gemaakt van gerecyclede PET-flessen en we hebben een ruime showroom om ons assortiment te tonen. Het vrije rustgevende uitzicht op de bosrand en het Veluwemeer maakt het prettig werken!

Officiële opening
De officiële opening vindt aan het einde van deze maand plaats. Een mooi moment om de Groene Maand mee af te sluiten. Zien we u ook? We geven met trots een rondleiding door onze kantoor en de nieuwe showroom!