30-08-2023

DeBonteKoe-Blog

Verpakkingen voor De Bonte Koe

De Bonte Koe is een familiebedrijf dat al ruim 30 jaar bestaat. Zij hebben een chocolade-atelier in Schiedam. Net als FF-PACKAGING heeft ook De Bonte Koe milieuvriendelijk ondernemen hoog in het vaandel staan. Zo zijn zoveel mogelijk van hun verpakkingen gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.

Luxe ronde dozen
Voor de luxe dozen heeft De Bonte Koe gekozen voor herbruikbare luxe ronde dozen. Het materiaal is gemaakt van FSC Mix Credit karton omplakt met bruin kraft papier. Deze dozen zijn zo sterk dat ze vaker gebruikt kunnen worden. Het materiaal is ook nog eens volledig recyclebaar. Een luxe maar toch duurzame verpakking. Wij maken ronde dozen op maat vanaf 500 stuks.

Luxe papieren tassen
Voor de papieren tassen is gebruik gemaakt van wit FSC Mix Credit kraft papier. Ook deze tassen zijn volledig recyclebaar en daarom duurzaam te noemen. Leverbaar in elk gewenst formaat al vanaf 250 stuks.

Katoenen linten
Katoenen lint wordt op rol geleverd en kan in elke pantone pms kleur worden gefabriceerd. Door het logo repeterend te bedrukken geeft u de katoenen banden een subtiele maar tegelijkertijd opvallende opdruk. Een perfecte reclamedrager. Katoenen lintjes zijn heel breed inzetbaar. Zo kan een luxe papieren tas dicht worden geknoopt of een cadeautje kan extra feestelijk worden verpakt met een luxe lint eromheen. Bedrukt katoenen lint wordt geleverd vanaf 5 rollen.

Nog meer verpakkingen voor chocoladewinkels
Naast bovenstaande producten bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld bonbondoosjes, verzenddozenluxe magneetdozen, ballotins en vouwdoosjes.

Contact
Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een afspraak bij u in de winkel of bij ons in de showroom. Zo kunnen wij u perfect adviseren. Ook is het uiteraard mogelijk een offerte aan te vragen.