26-02-2020

Verpakkingen voor JANZEN

Het merk Janzen is ontstaan uit liefde voor reizen.
Vanuit Grasse in het zuiden van Frankrijk begonnen zij met het mengen van bijzondere ingrediënten, geuren en kleuren.

Deze geuren en kleuren konden niet alleen in Grasse blijven, dus besloten zij het te delen. Vanaf toen begon Janzen in 2010 met het alledaags maken van het niet- alledaagse rijkdom.

De collectie SKY 11

Voor deze mysterieuze, licht androgene geur van blue musk en cardamom met daarbij subtiele accenten van Jasmijn en cederhout heeft FF-PACKAGING bijpassende verpakkingen gemaakt.

De kleuren zwart, wit en zilver komen terug in de verpakkingen en de producten en sluiten goed op elkaar aan.

Producten

In de SKY 11 lijn zijn verschillende producten te vinden die goed apart maar ook in combinatie met elkaar te gebruiken zijn zoals:

– Bodylotion
– Bodyspray
– Deodorantspray
– Geurstokjes
– Handwash
– Showerfoam
– Scrub

Op de afbeelding hiernaast ziet u een kleine greep uit het assortiment van de collectie SKY 11.

De verpakkingen

De luxe dozen die door FF-PACKAGING zijn gemaakt voor Janzen Pure Moments zijn van massief karton omplakt met papier. Het logo van Janzen is gedrukt in ‘hotstamp’. Dit geeft een extra luxe effect aan de dozen waardoor het logo goed opvalt.
De hotstamp kunnen wij in ongeveer 90 verschillende kleuren op de verpakkingen drukken. De inlay van de luxe doos is zo gemaakt dat de producten in de doos allemaal hun eigen positie hebben en ook op deze positie blijven. De inlay is voor de extra luxe uitstraling bedekt met fluweel.

FF-PACKAGING maakt graag de mooiste verpakkingen! Bent u op zoek naar verpakkingen voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende sample, offerte of gesprek.