07-07-2022

Verpakkingsnieuw(s) item JULI 2022

Al jaren bieden wij een uitgebreid assortiment aan ecologische en duurzame verpakkingen aan. Uniek hierin is onze ZEROTREE® collectie. Dit is een internationaal geregistreerd keurmerk. Door te kiezen voor een van onze ZEROTREE® verpakkingen, laat u zien dat u het belangrijk vindt dat de houtkap wordt verminderd.

Nieuw, nieuwer, nieuwst
Nieuw in ons assortiment zijn de ZEROTREE® magneetdozen, gemaakt van gerecycled graspapier.
Deze zijn leverbaar in de volgende 5 formaten:
- 14 x 14 x 5,7 cm.
- 22 x 16,5 x 3 cm.
- 23 x 23 x 11 cm.
- 33 x 10 x 10 cm. (wijnflesformaat)
- 35 x 25 x 10 cm.
- 42,5 x 33,3 x 9,7 cm.

Deze luxe magnetische dozen zijn een mooie toevoeging op ons reeds bestaande ZEROTREE® assortiment. De kleur is bruingrijs en dit matcht goed met onze twisted ZEROTREE® tassen - Gerecycled graspapier.

Bedrukt en onbedrukt snel leverbaar
Deze dozen kunnen direct onbedrukt in onze webshop worden besteld per 25 stuks. De levertijd is 1-3 werkdagen.
Ook is het mogelijk deze ZEROTREE® klepdozen te bedrukken d.m.v. zeefdruk of digitale print. Dit kan in 1 drukkleur of een full colour ontwerp. Bij de levertijd kunt u kiezen uit een spoedlevering met 1-2 werkdagen levertijd, een express levering met 5 werkdagen levertijd of de standaard 10 werkdagen levertijd.

Geschenkdozen op maat gemaakt
Bent u op zoek naar een afwijkend formaat, andere oplages, of zoekt u een speciale opdruk welke niet met zeefdruk of digitale print kan worden gerealiseerd? Geen probleem! Vanaf 500 stuks kunnen wij deze cadeauverpakkingen helemaal op maat produceren.

GRATIS sample
Nieuwsgierig naar de look and feel van deze magnetische geschenkdozen? Vraag dan gerust een gratis sample aan.