03-06-2024

Holland-Banner

Wij houden van Oranje!

Als u ons kantoor of showroom heeft bezocht dan kan het u niet ontgaan zijn dat wij van oranje houden. Deze kleur is zelfs tot in de kleinste details in ons kantoor terug te vinden, maar daar gaat deze blog niet over. Deze blog gaat over het EK voetbal dat aankomende maand in Duitsland wordt gespeeld.

Holland!
Het spreekt voor zich dat wij voor de winst gaan en pal achter onze Oranjehelden staan. Onze grafische studio heeft speciaal voor het EK een aantal leuke ontwerpen gemaakt om het Nederlandse team mee aan te moedigen. Van oranje tassen tot luxe magneetdozen. Met bedrukkingen zoals: Aanvalluh!!, Hup Holland Hup en de leeuw heeft u als ondernemer de juiste verpakkingen in huis om tijdens dit evenement mee uit te blinken. Leuk als promotionele verpakking, take away verpakking of als verkoopitem in uw winkel. Deze oranje items zijn al vanaf 25 stuks in onze webshop te bestellen.

Omdat we een internationaal georiënteerd bedrijf zijn, zijn wij ook zo sportief om ook een aantal passende ontwerpen voor onze naaste buren te maken.

Duitsland
Voor Duitsland hebben we gekozen voor witte, grijze en zilveren verpakkingen.
Met bedrukkingen zoals de arend (het wapen van Duitsland), Güten Appetit en Jetzt Geht’s Los zijn onze oosterburen ook ruim vertegenwoordigd in onze webshop. We wensen Duitsland heel veel succes… met de organisatie van het EK.

Frankrijk
Omdat Frankrijk een grote speler is voor FF-PACKAGING en we erg van dit vakantieland houden hebben we een 3-tal ontwerpen gemaakt die we op verschillende items bedrukken. Kiest u voor een donkerblauwe katoenen tas met daarop de bekende haan of voor een tas met de opdruk ‘Bon appétit’ of ‘Allez les Bleus’? De keuze is reuze.

België
Onze zuiderburen zijn misschien wel net zo zot op voetbal als wij Nederlanders. En als het dan toch niet gaat zoals gehoopt (of als we ons niet weten te kwalificeren zoals voor het EK 2016 of het WK 2018) dan kiezen we er massaal voor om België te steunen. Mede daarom ook een aantal leuke ontwerpen voor België. Ontwerpen zoals ‘The Red Devils’, Allez les Diables! en ‘Smakelijk eten’ zijn te vinden op diverse passende verpakkingen en hier te bestellen.

Heeft u zelf een leuk ontwerp voor het EK dat u bijvoorbeeld wilt combineren met de naam van uw bedrijf? Dit is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We hebben zin in het EK voetbal en kijken uit naar mooie wedstrijden en de sfeer eromheen. Op naar de finale!