Budget plastic tassen - Boerenbont - Blauw

50% SALE!
Bent u op zoek naar plastic tassen tegen een betaalbare prijs? Kijk dan eens naar onze budget plastic tassen met opdruk boerenbont. Dit zijn tassen gemaakt van sterk materiaal welke zacht aanvoelt. De tassen zijn ideale tassen om weg te geven in uw giftshop, souvenirwinkel of tijdens een evenement.… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
1000
Prijs per omdoos
€ 110,00 / € 60,00 (€ 0,060 per stuk)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de knop "bestand(en) kiezen"
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,27*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: DQU190
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Budget plastic tassen - Boerenbont"

   Bent u op zoek naar plastic tassen tegen een betaalbare prijs? Kijk dan eens naar onze budget plastic tassen met opdruk boerenbont. Dit zijn tassen gemaakt van sterk materiaal welke zacht aanvoelt. De tassen zijn ideale tassen om weg te geven in uw giftshop, souvenirwinkel of tijdens een evenement. 

   Bestel uw budget plastic tassen – Boerenbont

   Neem eens een kijkje naar onze budget plastic tassen – Boerenbont. Deze goedkope plastic tassen zijn beschikbaar in één formaat en voorzien van een bodemvouw. Deze tassen zijn erg geschikt voor een souvenirwinkel of bijvoorbeeld een speelgoedwinkel. De budget plastic tassen zijn gemaakt van 50 mu. LDPE poly. Dit is een sterk soort plastic, welke zacht aanvoelt, niet snel scheurt en tegen een stootje kan. Deze tassen zijn voorzien van een versterkt handvat. 
   Bekijk de FAQ over budget plastic tassen – boerenbont voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Budget plastic tassen op maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Uitgestanste handgreep
   Materiaal
   Plastic
   Materiaalkleur
   Blauw
   Maatvoering
   Breedte x hoogte + bodemvouw
   Formaat
   25 x 36 + 2 x 4 cm.
   45 x 50 + 2 x 5 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar

   Altijd een passende oplossing

   • 24-uurs levering mogelijk
   • In-house producties
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
   • Beste prijsgarantie

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Kan ik budget plastic tassen – boerenbont op maat laten maken? 
   Mocht u een afwijkend formaat plastic tassen nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. De minimale oplage voor plastic tas op maat is 2.000 stuks. Dit kan tevens in elke materiaalkeur en elke wenselijke afwerking als bijvoorbeeld flexiloop of een extra zijvouw.
   Zijn budget plastic tassen – boerenbont ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam?
   Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tasjes in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic tas is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt.
   Van welk materiaal worden budget plastic tassen – boerenbont gemaakt? 
   Budget plastic tassen worden gemaakt van 50 mu. LDPE poly. De dikte van plastic wordt aangegeven door middel van mu., dit staat voor micron of ook wel micrometer. LDPE staat voor Low-Density Polyethylene, dit is een type plastic welke zacht aanvoelt maar erg stevig is. Deze tassen zijn naast de bedrukking met boerenbont verkrijgbaar in verschillende materiaalkleuren en designs. Mocht u een andere materiaalkleur wensen, kijk dan eens naar de gekleurde, witte of semi-transparante budget plastic tassen.
   Zijn er ook andere kleuren budget plastic tassen beschikbaar?
   Zeker! Er zijn naast deze plastic tassen met boerenbont print een heel aantal andere designs verkrijgbaar in ons assortiment. Wij hebben naast witte, transparant en semi transparante en gekleurde ook veel tassen op voorraad met een speciale bedrukking zoals een print met stipjes of een regenboogdesign.
   Waar worden budget plastic tassen – boerenbont voor gebruikt? 
   Plastic tassen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in souvenirshops, giftshops, snoepwinkels of speelgoedwinkels. De plastic tasjes zijn ook ideaal voor gebruik op weekmarkten en jaarmarkten. De tassen zijn erg sterk en kunnen door het sterke handvat gemakkelijk gedragen worden. Deze plastic tassen zijn relatief goedkoop en kunnen daardoor gemakkelijk worden weggegeven.
   In welke formaten zijn budget plastic tassen – boerenbont beschikbaar? 
   Deze tassen zijn beschikbaar in twee verschillende formaten. Dit is formaat 25 x 35 + 2 x 4 cm. en formaat 45 x 50 + 2 x 4 cm. Het formaat wordt weergegeven als breedte x hoogte + bodemvouw. Deze tassen zijn voorzien van een versterkt handvat. Wilt u en afwijkend formaat? Vraag dan hier een offerte aan. 
   Kan ik mijn budget plastic tassen - boerenbont ook ophalen?
   U heeft de mogelijkheid om de plastic tasjes bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   Wat is de minimale oplage om budget plastic tassen - boerenbont te bestellen? 
   De minimale oplage voor het bestellen van plastic tassen is 500/1.000 stuks. De tassen worden per volle omdoos verkocht. Het formaat 25 x 35 + 2 x 4 cm. wordt verpakt per 1.000 stuks en het formaat 45 x 50 + 2 x 4 cm. per 500 stuks. Deze tassen kunnen wij al binnen 1 tot 3 werkdagen leveren.
   Wat is de levensduur van budget plastic tassen – boerenbont?
   Deze budget plastic tassen worden veelal gebruikt voor eenmalig gebruik. U kunt de tassen hergebruiken in plaats van direct weg te gooien. De tassen zijn sterk genoeg om een aantal keer gebruikt te worden en zijn voorzien van een sterk handvat.
   Hoe snel kunnen budget plastic tassen – boerenbont geleverd worden? 
   Deze budget plastic tassen kunnen al binnen 1 tot 3 werkdagen worden geleverd. Mocht u de tassen dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u ze eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de tassen altijd snel kunnen leveren.
   Zijn budget plastic tassen – boerenbont bestand tegen vocht of regen? 
   Plastic tassen zijn bestand tegen vocht of regen. Het plastic materiaal is waterafstotend, maar de tassen zijn niet waterdicht door de open bovenzijde. Deze tassen zullen zeker standhouden in een regenbui en uw spullen beschermen.