Classic ZEROTREE® tassen - Abaca bananenblad - Bruin

50% SALE!
Bent u op zoek naar tassen met een ECO uitstraling? Neem dan eens een kijkje naar onze classic ZEROTREE® tassen – abaca bananenblad. Deze tassen zijn gemaakt van 220 grams gerecycled papier en verwerkt met bananenbladvezels. Zoals de benaming van de tas al zegt; er worden geen nieuwe bomen gekapt v… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
100
Prijs per omdoos
€ 81,69 / € 40,84 (€ 0,408 per stuk)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Het artwork kan na afronding van uw bestelling via "mijn account" worden geupload.

Samenvatting

  Totaal prijs
  excl. BTW € 0,91*
  incl. BTW
  Mail samenstelling als offerte.
  Productnummer: ZLL001
  • Offerte op maat aanvragen
  • Vraag een sample aan

  Productinformatie "Classic ZEROTREE® tassen - Abaca bananenblad"

  Bent u op zoek naar tassen met een ECO uitstraling? Neem dan eens een kijkje naar onze classic ZEROTREE® tassen – abaca bananenblad. Deze tassen zijn gemaakt van 220 grams gerecycled papier en verwerkt met bananenbladvezels. Zoals de benaming van de tas al zegt; er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van deze tassen. U ziet de bananenbladvezels terug in de tas, waardoor deze tas een duurzame en milieuvriendelijke uitstraling heeft. Deze tassen zijn vanuit voorraad leverbaar in verschillende formaten. De classic ZEROTREE® tassen kunnen zowel met als zonder bedrukking uit voorraad worden geleverd.

  Bestel uw bedrukte of onbedrukte classic ZEROTREE® tassen – Abaca bananenblad 

  Bent u op zoek naar tassen met een ECO uitstraling? Kijk dan eens naar onze classic ZEROTREE® tassen. Deze tassen zijn gemaakt van 220 grams gerecycled papier en voorzien van bananenbladvezels. De tassen zijn voorzien van 2 platte lussen. De tassen zijn voorzien van ons ZEROTREE® label en er zijn geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van deze tassen. Deze tassen zijn ideaal om te gebruiken in uw verantwoorde kledingzaak, een natuurwinkel of bijvoorbeeld een wereldwinkel. De tassen zijn ook erg geschikt om uit te delen op een evenement of beurs, de tassen laten zien dat u rekening houdt met het milieu en heeft een duurzame uitstraling. 
  Bekijk de FAQ over classic ZEROTREE® tassen voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.  

  Classic ZEROTREE® tassen bestellen o