Classic ZEROTREE® tassen - Abaca bananenblad - Bruin

50% SALE!
Bent u op zoek naar tassen met een ECO uitstraling? Neem dan eens een kijkje naar onze classic ZEROTREE® tassen – abaca bananenblad. Deze tassen zijn gemaakt van 220 grams gerecycled papier en verwerkt met bananenbladvezels. Zoals de benaming van de tas al zegt; er worden geen nieuwe bomen gekapt v… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
100
Prijs per omdoos
€ 105,00 / € 52,00 (€ 0,520 per stuk)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Het artwork kan na afronding van uw bestelling via "mijn account" worden geupload.

Samenvatting

  Totaal prijs
  excl. BTW € 1,11*
  incl. BTW
  Mail samenstelling als offerte.
  Productnummer: ZLL004
  • Offerte op maat aanvragen
  • Vraag een sample aan

  Productinformatie "Classic ZEROTREE® tassen - Abaca bananenblad"

  Bent u op zoek naar tassen met een ECO uitstraling? Neem dan eens een kijkje naar onze classic ZEROTREE® tassen – abaca bananenblad. Deze tassen zijn gemaakt van 220 grams gerecycled papier en verwerkt met bananenbladvezels. Zoals de benaming van de tas al zegt; er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van deze tassen. U ziet de bananenbladvezels terug in de tas, waardoor deze tas een duurzame en milieuvriendelijke uitstraling heeft. Deze tassen zijn vanuit voorraad leverbaar in verschillende formaten. De classic ZEROTREE® tassen kunnen zowel met als zonder bedrukking uit voorraad worden geleverd.

  Bestel uw bedrukte of onbedrukte classic ZEROTREE® tassen – Abaca bananenblad 

  Bent u op zoek naar tassen met een ECO uitstraling? Kijk dan eens naar onze classic ZEROTREE® tassen. Deze tassen zijn gemaakt van 220 grams gerecycled papier en voorzien van bananenbladvezels. De tassen zijn voorzien van 2 platte lussen. De tassen zijn voorzien van ons ZEROTREE® label en er zijn geen nieuwe bomen gekapt voor de productie van deze tassen. Deze tassen zijn ideaal om te gebruiken in uw verantwoorde kledingzaak, een natuurwinkel of bijvoorbeeld een wereldwinkel. De tassen zijn ook erg geschikt om uit te delen op een evenement of beurs, de tassen laten zien dat u rekening houdt met het milieu en heeft een duurzame uitstraling. 
  Bekijk de FAQ over classic ZEROTREE® tassen voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s.  

  Classic ZEROTREE® tassen bestellen op maat?  

  Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

  Downloads

  Download hieronder de aanleverspecificaties en werktekeningen voor de opmaak van het gewenste product.

  Eigenschappen

  Uitvoering
  Lussen
  Materiaal
  Papier
  Materiaalkleur
  Zwart/Bruin
  Zwart
  Bruin
  Donkergrijs
  Maatvoering
  Breedte + diepte x hoogte
  Formaat
  31 + 10 x 40 cm.
  40 + 10 x 35 cm.
  Ecologisch
  Duurzaam
  Gerecycled

  Altijd een passende oplossing

  • 24-uurs levering mogelijk
  • In-house producties
  • Gratis visual en/of sample
  • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
  • Beste prijsgarantie

  Veelgestelde vragen

  Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  Hoe snel kunnen classic ZEROTREE® tassen geleverd worden? 
  Deze classic ZEROTREE® tassen kunnen al snel bij u worden geleverd. Mocht u de tassen direct nodig hebben, wij kunnen de tassen al binnen 24 uur bij u leveren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw logo op de voor- en achterzijde in verschillende kleuren. Neem contact op met een van onze collega’s om u zo goed mogelijk te adviseren.
  Waar worden classic ZEROTREE® tassen voor gebruikt? 
  De ZEROTREE® tassen kunnen in vele verschillende branches worden gebruikt. De ECO uitstraling van deze tassen past perfect bij milieubewuste ondernemers en duurzame bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een kledingwinkel, een giftshop met ECO producten, een natuurwinkel of een wereldwinkel. Daarnaast zijn de tassen ook erg geschikt om bijvoorbeeld uit te delen op een beurs en hier uw product in de verpakken. Deze tassen zijn voorzien van een ZEROTREE® label en laten zien dat u verantwoord onderneemt.
  Kan ik mijn classic ZEROTREE® tassen ook ophalen? 
  Het is mogelijk om de ZEROTREE® tassen op te halen bij ons magazijn mocht u de tassen dezelfde dag nog nodig hebben. Op deze manier bespaard u naast levertijd tevens de verzendkosten. Neem vooraf met onze collega’s contact op, om te zien wat de mogelijkheden zijn.
  Van welk materiaal worden classic ZEROTREE® tassen gemaakt? 
  De classic ZEROTREE® tassen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ons uitgangspunt is dat voor alle ZEROTREE® tassen welke wij produceren geen nieuwe bomen worden gekapt, vandaar de naam ZEROTREE® (nul bomen worden gebruikt voor de productie van onze tassen). Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu en het cradle to cradle proces. Ook proberen wij hiermee de afvalberg in derdewereldlanden beetje bij beetje te minimaliseren. Deze tassen worden deels gemaakt van gerecycled afval papier. Na verzameling hiervan voegen wij natuurlijke vezels zoals gras, stro of jute eraan toe. Dit zijn vaak grote vezels die ervoor zorgen dat het ZEROTREE® materiaal sterk wordt. Op deze manier zijn geen nieuwe bomen gekapt en blazen wij oud papier nieuw leven in.
  Waar moet ik op letten bij het bedrukken van classic ZEROTREE® tassen? 
  Bij het bedrukken van deze classic ZEROTREE® tassen adviseren wij om uw bedrukking te plaatsen in het midden van de tas. Op deze manier valt de bedrukking het meest op. De tassen zijn gemaakt van bruin, grijs of zwart gekleurd materiaal, we adviseren u een opvallende drukkleur waardoor uw logo beter uitkomt. Bent u benieuwd of uw bedrukking geschikt is voor een ZEROTREE® tas? Neem contact op met onze collega’s en vraag een gratis visual of gratis sample aan.
  Wat is de minimale oplage om classic ZEROTREE® tassen te bestellen? 
  De minimale oplage voor het bestellen van onbedrukte classic ZEROTREE® tassen is 100 stuks. De tassen worden per volle omdoos verkocht. Wilt u de tassen graag bedrukken met uw logo, dan is de minimale oplage tevens 100 stuks. U kunt de tassen zowel op de voor- en achterzijde bedrukken in verschillende PANTONE® kleuren.
  Zijn classic ZEROTREE® tassen bestand tegen vocht of regen? 
  Deze tassen zijn helaas niet bestand tegen vocht, al houdt het de regen wel buiten. De tas is gemaakt van natuurlijk materiaal wat het vocht tijdelijk zal afstoten. De tas is sterk en kan zeker tegen een stootje. 
  Zijn classic ZEROTREE® tassen ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
  Classic ZEROTREE® tassen zijn gemaakt van gerecycled papier gemixt met bananenbladvezels. De vezels in de tas zijn duidelijk zichtbaar, zodat deze tassen naast ecologisch zijn ook een ECO uitstraling hebben. Ons uitgangspunt is dat voor alle ZEROTREE® tassen welke wij produceren geen nieuwe bomen worden gekapt, vandaar de naam ZEROTREE® (nul bomen worden gebruikt voor de productie van onze tassen). Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het milieu en het cradle to cradle proces. Ook proberen wij hiermee de afvalberg in derdewereldlanden beetje bij beetje te minimaliseren. Deze tassen worden deels gemaakt van gerecycled afval papier. Na verzameling hiervan voegen wij natuurlijke vezels zoals gras, stro of jute eraan toe. Dit zijn vaak grote vezels die ervoor zorgen dat het ZEROTREE® materiaal sterk wordt. Op deze manier zijn geen nieuwe bomen gekapt en blazen wij oud papier nieuw leven in.
  Wat is de levensduur van classic ZEROTREE® tassen?
  Deze tassen zijn voornamelijk voor eenmalig gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een tas om mee te geven in een kledingwinkel of giftshop. Deze tassen zijn door hun ECO uitstraling ook erg geschikt voor ECO shops, een natuurwinkel of een wereldwinkel.
  In welke formaten zijn classic ZEROTREE® tassen beschikbaar? 
  Deze ecologische tassen zijn verkrijgbaar in meerdere formaten. Zo hebben wij deze beschikbaar in 20 + 8 x 26 cm., 31 + 10 x 40 cm. en 40 + 10 x 35 cm. Het formaat wordt weergegeven als breedte + diepte x hoogte. Bent u op zoek naar een ander formaat, geen enkel probleem. Vraag dan een offerte aan.