Inpakvellen/Vetvrij papier - Enjoy - Wit

25% SALE!
Bent u op zoek naar een manier om uw product netjes in te pakken? Kijk dan eens naar onze inpakvellen met opdruk Enjoy. Dit papier is ideaal voor het verpakken van bijvoorbeeld een sandwich, een bakje kibbeling of onder een broodje hamburger. Deze vetvrije vellen zijn praktisch, maar geeft uw produ… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
1
Prijs per omdoos
€ 51,00 / € 38,25 (€ 38,250 per stuk)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de knop "bestand(en) kiezen"
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

   Totaal prijs
   excl. BTW € 48,07*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: SN0014
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Inpakvellen/Vetvrij papier - Enjoy"

   Bent u op zoek naar een manier om uw product netjes in te pakken? Kijk dan eens naar onze inpakvellen met opdruk Enjoy. Dit papier is ideaal voor het verpakken van bijvoorbeeld een sandwich, een bakje kibbeling of onder een broodje hamburger. Deze vetvrije vellen zijn praktisch, maar geeft uw product ook extra uitstraling. Wij kunnen dit vetvrije papier al binnen 1 tot 3 werkdagen bij u afleveren. 

   Bestel uw bedrukte of onbedrukte inpakvellen – Enjoy 

   Neem eens een kijkje naar onze inpakvellen met bedrukking Enjoy. Een vrolijke opdruk welke u kunt plaatsen onder of om uw voedsel. Denk bijvoorbeeld aan een sandwich of een broodje hamburger. Deze vellen beschermen uw handen en kleding tegen de sappen uit het voedsel. Het geeft de gast het idee dat hun product met zorg is ingepakt en dat er aandacht is besteed aan de bereiding. Wij kunnen dit vetvrije papier al binnen 1 tot 3 werkdagen bij u afleveren. 
   Bekijk de FAQ over inpakvellen - Enjoy voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Inpakvellen op maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan. 

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Omdoos à 10 KG
   Vetvrij
   Materiaal
   Papier
   Materiaalkleur
   Wit
   Maatvoering
   Breedte x hoogte
   Formaat
   33 x 34 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar

   Altijd een passende oplossing

   • 24-uurs levering mogelijk
   • In-house producties
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
   • Beste prijsgarantie

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Van welk materiaal worden inpakvellen – Enjoy gemaakt?
   Deze inpakvellen worden gemaakt van 40 grams wit ersatz papier. Dit is een papier met een coating aan één zijde, welke zorgt dat het vet wordt tegengehouden. Het dunne papier is gemakkelijk in elke vorm te vouwen zodat dit voor meerdere producten geschikt is. De vellen zijn aan één zijde bedrukt met een Enjoy logo in een groene kleur.
   Kan ik inpakvellen - Enjoy op maat laten maken?
   Mocht u een afwijkend formaat inpakvellen nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. Dit kan zowel in een all over bedrukking in CMYK of in een enkele kleur. De minimale oplage voor vetvrij papier op maat is 1.000 stuks.
   Kan ik mijn inpakvellen - Enjoy ook ophalen? 
   U heeft de mogelijkheid om het vetvrije papier bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij het papier voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   In welke formaten zijn de inpakvellen – Enjoy beschikbaar?
   Het vetvrije papier is beschikbaar in formaat 33 x 34 cm. Het formaat wordt weergegeven als breedte x hoogte. Wilt u een afwijkend formaat? Geen enkel probleem! Vanaf 1.000 vellen kunnen wij ieder formaat voor u produceren. Vraag hier een offerte aan.
   Hoe snel kunnen inpakvellen - Enjoy geleverd worden?
   Deze inpakvellen/vetvrij papier kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u de inpakvellen dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u het eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij het vetvrije papier altijd snel kunnen leveren. Mocht u het papier willen bedrukken met uw eigen ontwerp, dan is de levertijd 5-6 weken tegen de scherpste prijs. Mocht u het sneller nodig hebben? Dan kunnen wij altijd kijken wat we voor u kunnen betekenen.
   Zijn inpakvellen – Enjoy bestand tegen vocht of regen? 
   Deze inpakvellen zijn voorzien van een vetvrije coating aan één zijde. Dit papier houdt vet, vocht en bijvoorbeeld regen tegen. Op deze manier kunt u uw voedsel beschermen en houdt u het product netjes.
   Zijn inpakvellen ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam? 
   Inpakvellen zijn recyclebaar. U kunt dit papier weggooien en de blauwe container. Dit papier kan opnieuw worden gebruikt voor gerecycled materiaal. Op deze manier geeft u het papier een tweede leven en verminderd u het gebruik van nieuw (virgin) materiaal.
   Waar worden inpakvellen - Enjoy voor gebruikt? 
   Inpakvellen worden voornamelijk gebruikt in de take-away of voedsel branche. Denk bijvoorbeeld een vetvrij papier onder uw broodje hamburger, wafel, een bakje kibbeling, een sandwich of een wrap. Dit papier houdt het vet tegen zodat dat dit niet op uw kleren of handen komt. Daarnaast ziet het er verzorgd uit en geeft het de klant het gevoel dat er aandacht is besteed aan de bereiding.
   Wat is de minimale oplage voor het bestellen van inpakvellen - Enjoy?
   De minimale oplage voor het bestellen van inpakvellen/vetvrij papier is 10 KG. Deze vellen kunnen wij al binnen 1 tot 2 werkdagen bij u afleveren.