Plastic kersttassen - Merry Christmas - Wit

Bent u op zoek naar plastic tassen voor de feestdagen? Kijk dan eens naar onze plastic kersttassen – Merry Christmas. Deze tassen zijn uitgevoerd met een uitgestanst handgreep en gemaakt van sterk plastic. Door de feestelijke opdruk zijn deze plastic kersttassen – Merry Christmas erg populair om ti… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
500
Prijs per omdoos
€ 140,00 (€ 0,280 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 133,00 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 126,00 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 119,00 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Het artwork kan na afronding van uw bestelling via "mijn account" worden geupload.

Samenvatting

  Totaal prijs
  excl. BTW € 0,43*
  incl. BTW
  Mail samenstelling als offerte.
  Productnummer: KDT021
  • Offerte op maat aanvragen
  • Vraag een sample aan

  Productinformatie "Plastic kersttassen - Merry Christmas"

  Bent u op zoek naar plastic tassen voor de feestdagen? Kijk dan eens naar onze plastic kersttassen – Merry Christmas. Deze tassen zijn uitgevoerd met een uitgestanst handgreep en gemaakt van sterk plastic. Door de feestelijke opdruk zijn deze plastic kersttassen – Merry Christmas erg populair om tijdens de feestdagen te gebruiken. Deze kersttassen zijn leverbaar in meerdere kleuren en formaten en kunnen vanuit voorraad snel worden geleverd.

  Bestel uw onbedrukte plastic kersttassen – Merry Christmas 

  Bent u op zoek naar goedkope plastic tassen voor de feestdagen? Kijk dan eens naar onze plastic kersttassen – Merry Christmas. Deze tassen zijn uitgevoerd met een uitgestanst handgreep en zijn gemaakt van sterk plastic, namelijk wit LDPE poly, 50 mu. Dit sterke materiaal zorgt dat de tassen niet snel scheuren. Dit is vervolgens bedrukt met een vrolijk kerst dessin. Door de feestelijke opdruk zijn deze plastic kersttassen – Merry Christmas erg populair om tijdens de feestdagen te gebruiken. De plastic kersttassen – Merry Christmas zijn ideale tassen om weg te geven op bijvoorbeeld een kerstmarkt of om in uw winkel te gebruiken rondom de kerstperiode. Deze kersttassen zijn leverbaar in meerdere kleuren en formaten en kunnen vanuit voorraad snel worden geleverd. 
  Bekijk de FAQ over plastic kersttassen – Merry Christmas voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

  Plastic kersttassen – Merry Christmas op maat? 

  Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan.

  Eigenschappen

  Uitvoering
  Uitgestanste handgreep
  Materiaal
  Plastic
  Materiaalkleur
  Wit
  Maatvoering
  Breedte x hoogte
  Formaat
  40 x 50 cm.
  Ecologisch
  100% recyclebaar
  Herbruikbaar

  Altijd een passende oplossing

  • 24-uurs levering mogelijk
  • In-house producties
  • Gratis visual en/of sample
  • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
  • Beste prijsgarantie

  Veelgestelde vragen

  Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  In welke formaten zijn plastic kersttassen - Merry Christmas beschikbaar? 
  Deze plastic kersttassen zijn leverbaar in de volgende formaten : 


  40 x 50 cm. breedte x hoogte) 


  Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan hier een offerte aan.
  Wat is de levensduur van plastic kersttassen - Merry Christmas?
  Deze plastic kersttassen worden veelal gebruikt voor eenmalig gebruik. Dit is doorgaans voor bijvoorbeeld een aankoop in de winkel of op de kerstmarkt. U kunt de tassen hergebruiken in plaats van direct weg te gooien. Het uitgestanste handvat is sterk genoeg om een aantal keer gebruikt te worden. 
  Zijn plastic kersttassen - Merry Christmas ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam?
  Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tasjes in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic tas is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt.
  Zijn plastic kersttassen - Merry Christmas bestand tegen vocht of regen? 
  Plastic tassen zijn bestand tegen vocht of regen. Het plastic materiaal is waterafstotend, maar de tassen zijn niet waterdicht door de open bovenzijde. Deze tassen zullen zeker standhouden in een regenbui en uw spullen beschermen.   

  Wat is de minimale oplage om plastic kersttassen - Merry Christmas te bestellen?
  De minimale oplage voor het bestellen van plastic tassen is 500 stuks. De tassen worden per volle omdoos verkocht. Deze tassen kunnen wij al binnen 1 tot 2 werkdagen leveren.
  Kan ik plastic kersttassen - Merry Christmas op maat laten maken? 
  Mocht u een afwijkend formaat plastic tassen nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. De minimale oplage voor een plastic tas op maat is 2.000 stuks. Dit kan tevens in elke materiaalkeur en elke wenselijke afwerking als bijvoorbeeld een uitgestanst handvat.
  Kan ik mijn plastic kersttassen - Merry Christmas ook ophalen?
  U heeft de mogelijkheid om de plastic tasjes bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
  Hoe snel kunnen plastic kersttassen - Merry Christmas geleverd worden?
  Deze plastic tassen kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u de tassen dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u ze eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij de tassen altijd snel kunnen leveren.   
  Van welk materiaal plastic kersttassen - Merry Christmas gemaakt?
  Deze plastic kersttassen - Merry Christmas worden gemaakt van 50 mu. LDPE poly. De dikte van plastic wordt aangegeven door middel van mu., dit staat voor micron of ook wel micrometer. De materiaalkleur is wit wat vervolgens all-over bedrukt is. Mocht u een andere materiaalkleur wensen, kijk dan eens naar de gekleurde, witte of transparante budget plastic tassen. Wij hebben veel verschillende designs en kleuren in ons assortiment.
  Waar worden plastic kersttassen - Merry Christmas voor gebruikt?
  Plastic tassen kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in kledingwinkels rondom de feestdagen maar zijn ook populair op kerstmarkten. De tassen zijn erg sterk en kunnen door het uitgestanste handvat gemakkelijk gedragen worden. Deze plastic tassen zijn relatief goedkoop en kunnen daardoor gemakkelijk worden weggegeven.
  Zijn er ook andere kerst tassen beschikbaar?
  Zeker! Binnen het thema kerst hebben wij verschillende materialen, dessins en formaten direct leverbaar vanuit onze webshop.