Plastic laundry bags met trekkoord - Wit

Bent u op zoek naar een manier om uw kleding en was in te verpakken? Kijk dan eens naar onze plastic laundry bags met trekkoord. Deze zakken zijn ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken in uw hotel, sauna of wasserette Hier kunt u de vuile was in verpakken en netjes en hygiënisch voeren om uw witgoed t… Lees meer

Configureer hieronder uw product

Materiaalkleur
Maak een keuze
Formaat
Maak een keuze
3. Bedrukking
Maak een keuze
4. Aantal drukkleuren
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
5. Oplage
Maak een keuze
Aantal omdozen
-
+
Inhoud per omdoos
1000
Prijs per omdoos
€ 130,00 (€ 0,130 per stuk)
Staffelkorting
 • Bestel 5 omdozen of meer en betaal € 123,50 per omdoos (5% staffelkorting)
 • Bestel 10 omdozen of meer en betaal € 117,00 per omdoos (10% staffelkorting)
 • Bestel 15 omdozen of meer en betaal € 110,50 per omdoos (15% staffelkorting)
6. Levering
Maak een keuze
6. Levering
Maak een keuze
7. Ontwerp aanleveren
Sleep hier uw bestand(en) of selecteer via de knop "bestand(en) kiezen"
Bestand(en) kiezen

  Samenvatting

   Totaal prijs
   excl. BTW € 0,30*
   incl. BTW
   Mail samenstelling als offerte.
   Productnummer: DQT001
   • Offerte op maat aanvragen
   • Vraag een sample aan

   Productinformatie "Plastic laundry bags met trekkoord"

   Bent u op zoek naar een manier om uw kleding en was in te verpakken? Kijk dan eens naar onze plastic laundry bags met trekkoord. Deze zakken zijn ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken in uw hotel, sauna of wasserette Hier kunt u de vuile was in verpakken en netjes en hygiënisch voeren om uw witgoed te laten reinigen. Deze zakken zijn voorzien van een trekkoord aan de bovenzijde. De laundry bags kunnen al binnen 1 tot 3 werkdagen worden geleverd. 

   Bestel uw plastic laundry bags met trekkoord 

   Neem eens een kijkje naar onze plastic laundry bags met trekkoord. Deze zakken zijn ideaal om te gebruiken voor het vervoeren van vuile was richting de wasserette. U kunt deze bijvoorbeeld gebruiken in uw hotel, een sauna of een spa. De zakken zijn voorzien van een trekkoord aan de bovenzijde. De laundry bags zijn gemaakt van 40 mu. LDPE poly, dit is een zachte plastic soort welke tegelijkertijd erg sterk is. Deze zakken zijn verkrijgbaar in een witte kleur en kunnen 100% worden gerecycled. 
   Bekijk de FAQ over plastic laundry bags met trekkoord voor de meest voorkomende vragen over dit product. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact op met één van onze collega’s. 

   Plastic laundry bags met trekkoord maat? 

   Laat u inspireren op onze custom made pagina en vraag een offerte op maat of gratis visual aan. 

   Eigenschappen

   Uitvoering
   Trekkoord
   Materiaal
   Plastic
   Materiaalkleur
   Wit
   Maatvoering
   Breedte x hoogte
   Formaat
   30 x 36 cm.
   Ecologisch
   100% recyclebaar
   Herbruikbaar

   Altijd een passende oplossing

   • 24-uurs levering mogelijk
   • In-house producties
   • Gratis visual en/of sample
   • Hulp bij uw ontwerp door onze grafische studio
   • Beste prijsgarantie

   Veelgestelde vragen

   Hieronder vindt u veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

   Kan ik mijn plastic laundry bags met trekkoord ook ophalen?
   U heeft de mogelijkheid om de plastic laundry bags bij ons af te halen. Neem vooraf even telefonisch contact met ons op (0341-430413), zodat wij de tassen voor u klaar kunnen zetten. U bent van harte welkom op Nobelstraat 35, 3846 CE te Harderwijk. Onze voorraad staat in ons eigen magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen.
   Zijn plastic laundry bags met trekkoord ecologisch, milieuvriendelijk of duurzaam?
   Door het verbod op het gratis weggeven van plastic tasjes in winkels is er een negatief beeld ontstaan rondom plastic verpakkingsmateriaal. Toch is plastic niet op alle gebieden erg slecht. Wanneer plastic netjes wordt weggegooid bij het restafval, is dit perfect materiaal om te recyclen. Een plastic laundry bag is 100% recyclebaar en het materiaal kan geheel worden hergebruikt. Daarnaast wordt er voor de productie minimaal gebruik gemaakt van bijvoorbeeld water en andere grondstoffen, wat de productie van plastic minder milieubelastend maakt.
   Wat is de levensduur van plastic laundry bags met trekkoord?
   Deze plastic laundry bags worden veelal gebruikt voor eenmalig gebruik. Dit is doorgaans voor bijvoorbeeld gebruik in een hotel of sauna. U kunt de zakken hergebruiken in plaats van direct weg te gooien. De tassen zijn sterk genoeg om een aantal keer gebruikt te worden en zijn voorzien van een sterk handvat.
   Waar worden plastic laundry bags met trekkoord voor gebruikt?
   Plastic laundry bags worden voornamelijk gebruikt in hotels of sauna’s. Gasten kunnen hier hun vuile was in verpakken en op deze manier kan de was zo netjes en hygiënisch mogelijk verplaatst worden naar de wasruimte. Daarnaast zijn deze zakken ideaal om bijvoorbeeld badslippers in te verpakken en deze klaar te hangen voor de gasten.
   Zijn er ook andere kleuren plastic laundry bags met trekkoord beschikbaar?
   Zeker! Mocht u een andere kleur of een zak met een bedrukking willen ontvangen, zullen wij deze op maat voor u maken. Dit kan in elke materiaalkleur, ontwerp, opdruk, uitvoering, formaat en materiaalsoort. Neem hiervoor contact op met een van onze collega’s en wij zullen een vrijblijvende offerte voor u opstellen.
   Kan ik plastic laundry bags met trekkoord maat laten maken? 
   Mocht u een afwijkend formaat plastic laundry bags nodig hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen elk formaat voor u produceren. Dit kan zowel onbedrukt als bedrukt met uw eigen ontwerp. De minimale oplage voor plastic laundry bag op maat is 2.000 stuks. Dit kan tevens in elke materiaalkeur en elke wenselijke afwerking.
   Hoe snel kunnen plastic laundry bags met trekkoord geleverd worden?
   Deze plastic laundry bags kunnen al binnen 1 tot 2 werkdagen worden geleverd. Mocht u de zakken dezelfde nog in huis willen hebben, kunt u ze eventueel ook bij ons ophalen. Wij leveren uit ons eigen magazijn, zodat wij onze producten altijd snel kunnen leveren.
   Wat is de minimale oplage om plastic laundry bags met trekkoord te bestellen? 
   De minimale oplage voor het bestellen van plastic tassen is 500 stuks. De tassen worden per volle omdoos verkocht. De hoeveelheid per doos verschilt per formaat. Het formaat 30 x 36 cm. wordt verpakt per 1.000 stuks en het grotere formaat in 40 x 45 cm. wordt verpakt per 500 stuks.
   Zijn plastic laundry bags met trekkoord bestand tegen vocht of regen? 
   Plastic tassen zijn bestand tegen vocht of regen. Het plastic materiaal is waterafstotend en het trekkoord aan de bovenzijde maakt dat de zakken netjes worden afgestoten. Deze zakken zullen zeker standhouden in een regenbui en uw spullen beschermen.
   In welke formaten zijn plastic laundry bags met trekkoord beschikbaar? 
   Deze tassen zijn in twee formaten beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor formaat 30 x 36 cm. en formaat 40 x 45 cm. De formaten worden weergegeven als breedte x hoogte. Wilt u een afwijkend formaat? Vraag dan een offerte aan.
   Van welk materiaal worden plastic laundry bags met trekkoord gemaakt?
   Plastic laundry bags worden gemaakt van 40 mu. LDPE poly. De dikte van plastic wordt aangegeven door middel van mu., dit staat voor micron of ook wel micrometer. LDPE staat voor Low-Density Polyethylene, dit is een type plastic welke zacht aanvoelt maar stevig is en niet snel scheurt. De materiaalkleur is wit aan de binnen- en buitenzijde.