Gepersonaliseerde kartonnen wijnflesdozen 

kartonnenwijnflesdozen-cartonwinebottleboxes-all-4

Kartonnen wijnflesdozen op maat gemaakt met logo

Bent u op zoek naar wijnflesdozen om uw flessen wijn feestelijk in te verpakken? Kies dan voor onze kartonnen wijnflesdozen op maat. De kartonnen wijnflesdozen zijn ideaal om als geschenkverpakking te gebruiken voor wijnflessen en kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal, de dikte, het model en de bedrukking. Wist u dat wij ook kartonnen wijnflesdozen van duurzame materialen produceren? Zo kunnen wij onze kartonnen wijnflesdozen produceren o.b.v. gerecycled karton/papier of van FSC® gecertificeerd materiaal. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de kartonnen wijnflesdozen.  

5 voordelen van kartonnen wijnflesdozen   

  1. Kartonnen wijnflesdozen zijn ideaal om als geschenkverpakking te gebruiken voor uw relatie;
  2. Kartonnen wijnflesdozen geven een extra chique uitstraling aan uw wijnfles;
  3. Kartonnen wijnflesdozen kunnen in alle formaten en afwerkingen geproduceerd worden zodat ze ook geschikt zijn voor bijvoorbeeld flessen bier;
  4. Kartonnen wijnflesdozen worden gemaakt van stevig duurzaam materiaal;
  5. Kartonnen wijnflesdozen zijn al vanaf 500 stuks volledig custom made te bedrukken.


Liever direct uit voorraad bestellen?


kartonnenwijnflesdozen-cartonwinebottleboxes-hetgoudenglas-inside

Gebruik van gepersonaliseerde kartonnen wijnflesdozen 

Kartonnen wijnflesdozen worden veelal gebruikt als geschenkverpakking en als beschermverpakking bij wijnwinkels, slijterijen, supermarkten, wijnboerderijen, delicatessenwinkels of gewoon binnen uw bedrijf. Doordat deze wijnflesdozen gemaakt worden van stevig karton zijn de dozen goed bestand tegen langdurig transport en kunnen de wijnflessen tegen een stootje. Meestal worden de kartonnen wijnflesdozen gebruikt als geschenkverpakking voor een cadeau of als exclusieve verpakking om de fles wijn heen. Ook kunnen de kartonnen wijnflesdozen gemakkelijk in de schappen gezet worden van een wijnwinkel. Denkt u er wel eens aan om uw relatie een geschenk te geven? Een goede fles wijn of fles champagne met een mooie geschenkdoos erom heen valt altijd goed in de smaak bij uw relatie! 

kartonnenwijnflesdozen-cartonwinebottleboxes-RJspirtis-open

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw bedrukte kartonnen wijnflesdozen en kartonnen bierfles dozen binnen 10-12 weken leveren al vanaf 500 stuks. Ook voor snelle levertijden en kleine oplages kartonnen wijnflesdozen hebben wij een oplossing. Vanuit voorraad kunnen wij onze kartonnen wijnflesdozen al binnen 24 uur bij u afleveren.  

kartonnenwijnflesdozen-cartonwinebottleboxes-sandtropez-detail-3

Ecologische kartonnen wijnflesdozen met logo

Kartonnen wijnflesdozen zijn duurzame dozen doordat de dozen hergebruikt kunnen worden als geschenkverpakking of om gewoon spullen in te bewaren. Daarnaast worden de kartonnen wijnflesdozen gemaakt van gerecycled gerecycled karton omplakt met FSC® gecertificeerd papier. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw kartonnen wijnflesdoos ecologisch verantwoord is.  

Per 1 september 2021 hebben wij een duurzame maar ook nodige stap gezet op het gebied van papieren verpakkingen. Alle nieuw geproduceerde papieren tassen en dozen die wij van buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd. Met deze stap werken wij geheel volgens de EUTR wetgeving.

Materiaal van de kartonnen wijnflesdozen met logo

De kartonnen wijnflesdozen worden gemaakt van stevig papier met een dikte van minimaal 550 grs. Ook kunnen wij uw kartonnen wijnflesdozen maken van golfkarton. Bij zowel het papier als golfkarton kunt u kiezen tussen bruin of wit materiaal. De binnen- en buitenzijde van de wijnflesdozen kunnen eventueel nog voorzien worden van een glans of mat laminaat. Hierdoor creëert u een extra chique uitstraling en ogen uw kartonnen wijnflesdozen nog exclusiever.  
kartonnenwijnflesdozen-cartonwinebottleboxes-sandtropez-detail
kartonnenwijnflesdozen-cartonwinebottleboxes-RJspirits

Kartonnen wijnflesdozen met opdruk

De kartonnen wijnflesdozen zijn zowel in PANTONE® kleuren als in full colour te bedrukken. Doordat de kartonnen wijnflesdozen over het algemeen d.m.v. offset bedrukt worden kunnen de dozen allover bedrukt worden. Ook kunnen wij de wijnflesdozen bedrukken met speciale effecten zoals een hotstamp bedrukking (ook wel foliedruk genoemd), een SPOT UV bedrukking (glanzend laklaagje) of met een embossing/debossing waarbij een deel van de bedrukking naar buiten of binnen geduwd wordt waardoor een reliëf ontstaat.  

Uitvoeringen van de gepersonaliseerde kartonnen wijnflesdozen  

De kartonnen wijnflesdozen kunnen in verschillende modellen en afwerkingen gemaakt worden. Ook kunnen de kartonnen wijnflesdozen gemaakt worden in kleine formaten zodat ze bijvoorbeeld geschikt zijn voor bierflessen of in grote formaten zodat ze geschikt zijn voor Champagne flessen en Magnum flessen. Op de inspiratiefoto’s kunt u zien dat de kartonnen wijnflesdozen in alle formaten en afwerkingen gemaakt kunnen worden, bijvoorbeeld met een handvat. Ook kunnen wij deze geschenkdozen produceren passend voor 1, 2, 3, 4 of zelfs 6 flessen wijn of bier. Meestal produceren wij de kartonnen wijnflesdozen met een autolock bodem waardoor de dozen in één handeling in elkaar gevouwen worden. Een ander voordeel van de autolock versie is dat de kartonnen wijnflesdozen plano (plat) geleverd worden. Hierdoor bespaart u opslagkosten en kunnen de dozen makkelijk in uw opslagruimte of onder de toonbank in de winkel gezet worden. 
SirEdmond-ladedoos
kartonnenwijnflesdozen-cartonwinebottleboxes-hetgoudenglas-inside

Maatwerk inlays 

Kartonnen wijnflesdozen kunnen voorzien worden van inlays aan de binnenzijde van de doos waardoor er een vakverdeling gemaakt kan worden voor meerdere flessen wijn of bier. Ideaal voor als u één geschenkverpakking wilt gebruiken voor bijvoorbeeld 2 of 3 flessen wijn. Ook voor bierflesjes is het ideaal om een inlay voor bijvoorbeeld 3, 4 of 6 flessen te maken zodat een bierdoosje gemakkelijk meegepakt kan worden.  

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) kartonnen wijnflesdozen nodig? Wij hebben kartonnen wijnflesdozen in diverse modellen en kleuren op voorraad geschikt voor 1, 2 of 3 wijnflessen. Deze kartonnen wijnflesdozen kunnen wij direct uit voorraad leveren zowel met als zonder bedrukking, al binnen 24 uur. Klik hier om direct uw onbedrukte of bedrukte kartonnen wijnflesdozen te bestellen.  
 

kartonnenwijnflesdozen-cartonwinebottleboxes-hetgoudenglas

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van kartonnen wijnflesdozen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

kartonnenwijnflesdozen-cartonwinebottleboxes-sandtropez-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op