Verpakkingsmateriaal webshop

Banner-Voorraad

FF-PACKAGING is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen en bedrukken van tassen en verpakkingen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment en zijn zodoende de verpakkingsmateriaal webshop voor zowel wederverkopers als directe afnemers. Als verpakkingsmateriaal groothandel bieden wij de beste voorwaarden en koopt u rechtstreeks bij de bron.

Al uw verpakkingsmateriaal onder één dak

Tassenverzenddozen, luxe magneetdozenvloeipapieretiketten; dit zijn enkele voorbeelden van verpakkingsmaterialen die u bij ons onder één dak kunt afnemen. Dit levert u altijd voordeel op, omdat het versturen van meerdere items gecombineerd kan worden. 

Bekijk hier ons aanbod

Snel geleverd

Als groothandel van verpakkingen hebben we een grote voorraad verpakkingen op meerdere locaties binnen Nederland. Hierdoor kunnen wij grote volumes voorraadartikelen al binnen 1-3 werkdagen leveren. Ook leveren wij neutraal direct op elk gewenst adres, zodat er geen onnodige tijd verloren gaat.

Bedrukte verpakkingen

Een groot gedeelte van ons assortiment kan ook bedrukt worden: denk bijvoorbeeld aan papieren tassen. Zo kunnen wij al binnen 1-2 werkdagen bedrukte goederen leveren met een eigen ontwerp. Handig voor een evenement, beurs of als u even zonder verpakkingsmateriaal zit. Onze grafische studio controleert de aangeleverde bestanden en plaatst deze op de juiste werktekening. Voorafgaand aan de productie sturen wij een neutrale PDF-drukproef ter controle. Dit alles zonder extra kosten!

Dé verpakkingsgroothandel voor wederverkopers

Wilt u verpakkingsmateriaal op uw eigen webshop aanbieden? Speciaal voor wederverkopers, reclamebureaus, grossiers en de promotionele sector kunnen wij u voorzien van gunstige tarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Cadeauverpakking groothandel

Pakt u dagelijks cadeaus in en merkt u dat het sneller, beter of duurzamer kan? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u inspireren door ons grote assortiment cadeauverpakkingen. Of u nu op zoek bent naar een mooie rol inpakpapier, luxe cadeaudozen, kadotasjes, ecologische geschenkzakjes, lint of stickers. Wij zijn cadeauverpakking groothandel voor zowel eindklanten als wederverkopers. 

Op de hoogte blijven?

Wilt u geen updates missen? Volg ons op social media en meld u aan voor onze nieuwsbrief.