Gepersonaliseerde cadeautasjes

Papieren cadeautasjes met logo

Bent u op zoek naar bedrukte papieren cadeautasjes waarmee u producten op een leuke manier kunt verpakken? Wij kunnen verschillende papieren cadeautasjes op maat laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een papieren cadeautasje met een venster en een hangtag of een cadeautasje met klepje, strikje of sluitlintje. Papieren cadeautasjes zijn volledig naar wens samen te stellen. Denk hierbij aan het formaat, het materiaal, de lussen of handgrepen, een sierlijk sluitlintje en de bedrukking met luxe afwerkingen. Gaat uw voorkeur uit naar het bedrukken van ecologische papieren cadeautasjes? Dan zijn papieren cadeautasjes van ecologisch papier (bijvoorbeeld gerecycled papier of FSC® gecertificeerd papier) een goede optie. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de papieren cadeautasjes. 

Bekijk hier

papierenKadotassen-papergiftbags-Delia2
papierenKadotassen-papergiftbags-all-strik-1 2

Triangeltassen met logo

Bent u op zoek naar luxe tassen voor het verpakken van uw cadeaus of geschenken? Kies dan voor de triangeltassen op maat gemaakt. Deze triangeltassen worden geheel custom made geproduceerd. Dat houdt in dat u zelf het formaat kan bepalen, maar ook de afwerking zoals een klittenbandsluiting of sluitlint, de dikte van het materiaal en de opdruk. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke tas? Het is ook mogelijk te kiezen voor gerecycled kraft of FSC® gecertificeerd kraft. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de triangeltassen op maat gemaakt.   

Bekijk hier

Non-woven cadeautasjes met logo

Bent u op zoek naar het bedrukken van cadeautasjes? Kies dan voor de non-woven cadeautas op maat. Non-woven cadeautassen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Deze tassen worden op maat gemaakt waardoor u zelf het formaat kunt bepalen. Ook kunt u kiezen uit verschillende materiaalkleuren, diverse lussen, een klittenbandsluiting of trekkoordje. Gaat uw voorkeur uit naar een ecologisch alternatief? Dan zijn gerecyclede non-woven cadeautassen een goede optie. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven cadeautassen. 

Bekijk hier

non-wovenkadotas-non-wovengiftbags-edithofoxford-header