Gepersonaliseerde nylon kledinghoezen 

Kledinghoes-garmentbag-Thesocietyshop-1

Nylon kledinghoezen naar wens samen te stellen  

Bent u op zoek naar luxe kledinghoezen of luxe kostuumhoezen? Kies dan voor onze custom-made nylon kledinghoezen. De nylon kledinghoezen zijn de crème de la crème onder de kostuumhoezen en ideaal om een kostuum of mooie mantel in te verpakken. Wij produceren de luxe nylon kledinghoezen op maat en daardoor zijn ze geheel naar eigen wens samen te stellen. Denkt u hierbij aan het formaat, kleur van het nylonmateriaal, de biesjes, ritssluiting, lussen, extra overhemdvak en de bedrukking. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de nylon kledinghoezen. 

5 voordelen van nylon kledinghoezen op maat met logo

 1. Nylon kledinghoezen zijn de chicste kledinghoezen en kostuumhoezen die er bestaan
 2. Vanwege het stevige en duurzame materiaal zijn kledinghoezen herbruikbaar, waterbestendig en bestand tegen ruw gebruik
 3. Nylon kledinghoezen kunnen al vanaf 500 stuks bedrukt worden
 4. Nylon kledinghoezen zijn een perfect reclameverpakking voor uw luxe kledingmerk of luxe modewinkel
 5. Nylon kledinghoezen kunnen custom-made geproduceerd en bedrukt worden.  

Liever direct uit voorraad bestellen?

Bestel direct uit voorraad

Kledinghoes-garmentbag-Thesocietyshop-detail8

Gebruik van gepersonaliseerde nylon kledinghoezen

Nylon kledinghoezen zijn perfect om te gebruiken als luxe kostuumhoezen of als luxe jassenhoezen. Het nylon materiaal is een dik en stevig materiaal waardoor de kledinghoes een rijke en full body uitstraling heeft. Niet voor niets worden de luxe bedrukte nylon kledinghoezen veelal gebruikt in het topsegment van de kledingwinkels en kledingmerken. Naast het feit dat de luxe nylon kledinghoezen ideaal zijn als marketing item, zijn deze kostuumhoezen ideaal te gebruiken als beschermhoes en transporthoes, bijvoorbeeld tijdens een vakantie of een zakenreis. De luxe nylon kledinghoezen zorgen ervoor dat uw kostuum, overhemd of jas beschermd blijft tegen regen en vuiligheid.  

Kledinghoes-garmentbag-Thesocietyshop-detail3

Levertijd met logo

Met onze eigen custom-made productie kunnen wij uw bedrukte nylon kledinghoezen al vanaf 500 stuks binnen 12-14 weken leveren. Heeft u sneller kledinghoezen nodig? Wij kunnen vanuit voorraad diverse materialen kledinghoezen leveren al binnen 24 uur leveren, zowel met als zonder bedrukking. Klik hier om onze kledinghoezen uit voorraad te bestellen.  

Kledinghoes-garmentbag-Thesocietyshop-detail1

Materiaal van de nylon kledinghoezen met logo

Wij produceren de nylon kledinghoezen van stevig en sterk nylon materiaal in een dikte van 600D. Nylonmateriaal is in verschillende standaard kleuren beschikbaar. Op deze manier kunt u de juiste kleur nylonmateriaal uitkiezen wat goed past bij uw merk of huisstijl. Vanwege het dikke materiaal wat wordt gebruikt voor de productie van deze kostuumhoezen, zijn de nylon kledinghoezen bestendig tegen regen en ruw transport. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat deze luxe kledinghoezen herbruikbaar en moeilijk stuks te krijgen zijn.  

Nylon kledinghoezen met opdruk 

De luxe nylon kledinghoezen worden bedrukt d.m.v. zeefdruk. Hierdoor kunnen wij de naam van uw winkel of uw kledingmerk in volle PANTONE® kleuren drukken. Het mooiste is om de bedrukking enkel in 1 of 2 PANTONE® kleuren te drukken op deze kostuumhoezen. Op deze manier komt uw logo of tekst het mooist tot zijn recht. Bedrukte nylon kledinghoezen of kostuumhoezen zijn perfect om als reclame te fungeren. De bedrukte kledinghoezen worden vaak door zakenmensen gebruikt en meegenomen om hun kostuums en overhemden in te transporteren. Op deze manier is uw bedrukte kledinghoes vaak terug te vinden in hotels, op vliegvelden en op straat waardoor er reclame wordt gemaakt voor uw winkel of kledingmerk.  
Kledinghoes-garmentbag-Thesocietyshop-detail7
Kledinghoes-garmentbag-Thesocietyshop-detail6

Uitvoering van gepersonaliseerde nylon kledinghoezen

Doordat wij de nylon kledinghoezen custom-made produceren en bedrukken kunt u zelf bepalen hoe u het model, formaat, de afwerking en de handgrepen wilt hebben van deze kostuumhoezen. Aan de volgende elementen besteden wij aandacht tijdens het productieproces om uw bedrukte kledinghoes zo luxe en praktisch mogelijk te maken: 
 • Het model (rechthoekig of ovaal; 
 • Het formaat van de kledinghoes, namelijk de lengte en de eventuele diepte/zijvouw; 
 • De lussen, het materiaal en de stijl hiervan; 
 • De biesjes, het materiaal en de stijl hiervan; 
 • De handgrepen, bijvoorbeeld stevige nylon webbing lussen; 
 • De sluiting, namelijk de ritssluiting; 
 • De top opening t.b.v. de kledinghanger die erdoorheen gaat; 
 • De eyelet aan de onderzijde van de kledinghoes zodat u de hoes kunt dubbelvouwen en de kledinghanger er weer doorheen kan steken; 
 • Een extra opbergvak inclusief ritssluiging om bijvoorbleed een eextra overhemd, een paar schoenen of een riem in op te bergen; 
 • Een insteekvak t.b.v. een visitekaartje; 
 • Een doorkijkvenster om snel te kunnen zien welk kleur kostuum zich in de kledinghoes bevindt; 
 • Drukknopen om de kledinghoes vast te drukken wanneer de hoes is gevouwen. 
 

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) kledinghoezen nodig? Wij hebben kledinghoezen en kostuumhoezen in diverse formaten en materialen op voorraad liggen. Hierdoor kunnen wij binnen 24 uur zowel onbedrukte als bedrukte kledinghoezen leveren. Klik hier om direct uw kledinghoezen uit voorraad te bestellen. 

Kledinghoes-garmentbag-Boontheshop-1

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van Nylon kledinghoezen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Kledinghoes-garmentbag-Thesocietyshop-wide-

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op