Gepersonaliseerde bruidshoezen

Kledinghoes-garmentbag-Tafttule-3

Non-woven bruidshoezen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een hoes ter bescherming van bruidsjurken? Kies dan voor de non-woven bruidshoezen op maat gemaakt. deze hoezen worden helemaal op maat gemaakt, waardoor u zelf het formaat kunt bepalen. Zo kan u kiezen voor een formaat voor kinderjurken of voor een volwassen bruidsjurk. Het non-woven materiaal is leverbaar in verschillende kleuren. Het is ook mogelijk om te kiezen voor verschillende afwerkingen, zoals twee aangestikte lussen voor extra draagcomfort of een toevoegen van een transparant venster voor een visitekaartje van uw bedrijf. Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven bruidshoezen. 

5 voordelen van non-woven kledinghoezen op maat met logo

  1. Non-woven bruidshoezen zijn zeer geschikt om de bruidsjurk jarenlang in te bewaren
  2. Non-woven bruidshoezen beschermen uw jurk tegen kreukels, stof en spatwater
  3. Non-woven bruidshoezen worden helemaal op maat gemaakt zodat ze perfect aansluiten bij uw product, van volwassen bruidsjurk tot kinderjurk
  4. Non-woven kledinghoezen worden voorzien van een eyelet, zodat u de hoes eenvoudig kan ophangen
  5. Non-woven kledinghoezen zijn 100% recyclebaar;  

Liever direct uit voorraad bestellen?

Kledinghoes-garmentbag-Weddingwonderland-detail-2

Gebruik van gepersonaliseerde non-woven bruidshoezen

De non-woven bruidshoezen worden gebruikt om uw bruidsjurk in te beschermen tegen stof, kreukels en spatwater tijdens de rit naar huis maar ook in de weken voorafgaand aan de grote dag. En naderhand is het ook wel zo prettig om de bruisjurk veilig op te bergen, dit kan ook prima in deze luxe bruidshoezen. Door toevoeging van de eyelet kan u de hoes heel eenvoudig ophangen.  

Kledinghoes-garmentbag-Tafttule-1

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij non-woven bruidshoezen binnen 10-12 weken leveren al vanaf 300 stuks. Daarnaast is het ook mogelijk een deel in te laten vliegen binnen 5-6 weken.  

Kledinghoes-garmentbag-Weddingwonderland-detail-1

Uitvoering van gepersonaliseerde non-woven bruidshoezen

De non-woven bruidshoezen kunnen in elk gewenst formaat worden gemaakt. Bij de bruidshoezen is het gebruikelijk deze te voorzien van een zijvouw, zodat deze meer diepte krijgt. Vanwege het volume van de jurk is dit aan te raden. Daarnaast worden de bruidshoezen voorzien van een ritssluiting, zodat de hoes eenvoudig kan worden gesloten. Optioneel kan u er voor kiezen de hoezen te voorzien van draagtassen. De bovenzijde van de hoes heeft een opening, zodat u een kledinghanger in de hoes kan steken. Verder zijn er nog vele andere opties mogelijk, zoals een transparant venster aan de voorzijde waar u uw bedrijfskaartje in kan steken.  

Non-woven bruidshoezen met opdruk    

Het materiaal van de non-woven bruidshoezen is leverbaar in veel verschillende kleuren. Hierbij is het mogelijk de bruidshoezen met elke gewenste PANTONE® kleur te bedrukken. Dit is mogelijk met een eenvoudige opdruk in één kleur op één positie tot meerdere drukkleuren en drukposities. De meest gebruikelijke druktechniek voor deze non-woven bruidshoezen is zeefdruk. Het voordeel van zeefdruk is dat er een intense en felle PANTONE® kleur gedrukt kan worden. Wilt u een full colour opdruk op het non woven materiaal? Afhankelijk van uw logo wordt dit in transferdruk of sublimatiedruk gedrukt. Informeert u hierbij gerust naar de mogelijkheden. De minimum oplage voor het bedrukken van non-woven bruidshoezen op maat is 300 stuks. 
Kledinghoes-garmentbag-Weddingwonderland-detail-4
Kledinghoes-garmentbag-Rinsma-1

Materiaal van de non-woven bruidshoezen met logo

Voor de non-woven bruidshoezen kan u kiezen uit verschillende kwaliteiten materiaal. Het meest gekozen materiaal is 100 grams non-woven. Bent u op zoek naar een sterkere kwailteit? 120 grams en 150 grams non-woven zijn ook mogelijk. Er is keuze uit verschillende kleuren non-woven. Zoekt u naar een specifieke kleur voor het materiaal? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden. Non-woven is een zacht materiaal welke letterlijk staat voor ‘’niet geweven’’. Het non-woven materiaal is gemaakt uit polypropyleen.

Ecologische non-woven bruidshoezen met logo

Door het sterke non-woven materiaal kunnen de non-woven bruidshoezen vaker worden hergebruikt. De klant kan de bruidsjurk jaren bewaren in dezelfde hoes. Daarnaast is het non-woven materiaal 100% recyclebaar. Zoekt u een ecologisch alternatief? Dan is het vanaf 500 stuks ook mogelijk de non-woven bruidshoezen in gerecycled materiaal te leveren.  
Kledinghoes-garmentbag-Tafttule-1
Bruidshoes-sfeer

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage non-woven bruidshoezen nodig? Wij bieden bruidshoezen direct vanuit voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedruktebruidshoezen al binnen 24 uur bij u afleveren. Klik hier om direct uw non-woven bruidshoezen te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van non-woven bruidshoezen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

bruidshoezen-weddingwonderland-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op