Gepersonaliseerde luxe non-woven wijnfles tassen


Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Bunnahabhain-3

Non-woven wijnfles/bierfles tassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar bedrukte tassen voor flessen wijn of bier? Kies dan voor de non-woven wijnfles/bierfles tassen op maat. Voor uw slijterij of winkel hebben wij verschillende wijnfles/bierfles tassen welke geheel naar uw wens samengesteld kunnen worden. Denk hierbij aan het formaat, de kleur van het materiaal en het aantal vakken. Gaat uw voorkeur uit naar een ecologisch alternatief? Dan zijn gerecyclede non-woven wijnfles/bierfles tassen een goede optie. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven wijnfles/bierfles tassen.  

5 voordelen van non-woven wijnfles/bierfles tassen met logo

  1. Non-woven wijnfles/bierfles tassen zijn zeer sterk en kunnen met gemak 6 flessen wijn dragen; 
  2. Non-woven wijnfles/bierfles tassen hebben een luxe uitstraling en zijn daarnaast ook geschikt als cadeauverpakking; 
  3. Non-woven wijnfles/bierfles tassen zijn herbruikbaar en hierdoor duurzaam te noemen; 
  4. Non-woven wijnfles/bierfles tassen zijn leverbaar in gerecycled materiaal; 
  5. Non-woven wijnfles/bierfles tassen kunnen in elk formaat worden geproduceerd. 

Liever direct uit voorraad bestellen?

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Hertogjan-header

Gebruik van gepersonaliseerde non-woven wijnfles/bierfles tassen

De non-woven flessentas wordt voornamelijk gebruikt voor het verpakken en vervoeren van meerdere flessen wijn of bier. De tassen worden voorzien van een vakverdeling voor 2 of meerdere flessen wijn of bier. Wilt u een enkele fles verpakken? Ook dit is mogelijk. Het meest voorkomende model is voorzien van een vakverdeling voor 6 flessen wijn of 8 flessen bier. Voor extra draagkracht is de bodem vaak voorzien van een bodemkarton welke omplakt is met het non-woven materiaal of een plastic bodeminleg. 

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Drinxx-detail-1

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij non-woven wijnfles/bierfles tassen binnen 2-12 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, bedrukking en het materiaal. Bij de productie van 12 weken levertijd is het ook mogelijk een deel in te laten vliegen binnen 5-6 weken. 

Nonwovenwijnflestassen-nonwovenwinebags-red-detail

Uitvoering van de gepersonaliseerde non-woven wijnfles/bierfles tassen

De non-woven wijnfles/bierfles tassen kunnen in elk gewenst formaat worden gemaakt. Verkoopt u bijvoorbeeld bredere flessen dan gebruikelijk, dan maken wij het vakje wat groter. Of u nu een verpakking zoekt voor 1 fles of 6 flessen wijn of 8 flesjes bier, wij kunnen dit geheel voor u op maat produceren. Voor een speels effect kunt u kiezen voor een andere kleur stiksels of biesjes. De lussen worden meestal in 45 cm lengte geproduceerd, zodat de flessentas makkelijk in de hand kan worden gedragen. Een bodemkarton is gebruikelijk om toe te voegen voor meer draagkracht. 

Non-woven wijnfles/bierfles tassen met opdruk

Ongelamineerde non-woven wijnfles/bierfles tassen zijn leverbaar in diverse kleuren materiaal. Hierop kan elke gewenste PANTONE® kleur worden bedrukt. Dit is mogelijk van een eenvoudige opdruk in één kleur op alle zijdes van de tas tot meerdere drukkleuren. Een full colour opdruk is hierbij niet mogelijk. De non-woven wijnfles/bierfles tassen worden d.m.v. zeefdruk bedrukt.  
Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Lascoperta-1
Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Ildivino-detail-1

Materiaal van de non-woven wijnfles/bierfles tassen met logo

Voor het bedrukken van de non-woven wijnfles/bierfles tassen kan er worden gekozen uit verschillende kwaliteiten materiaal. Het gebruikelijke materiaal is 100 grams non-woven. Bent u op zoek naar een luxere uitstraling en sterke tas? 120 grams en 150 grams non-woven zijn ook mogelijk. Er is keuze uit verschillende kleuren non-woven. Op zoek naar een specifieke kleur voor het materiaal? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden.
Non-woven is een zacht materiaal welke letterlijk staat voor ‘’niet geweven’’. Zo is de binnenkant van een PP woven tas geweven en is dit bij het non woven niet het geval. Het non-woven materiaal is gemaakt uit polypropyleen. 

Ecologische non-woven wijnfles/bierfles tassen met logo

Door het sterke non-woven materiaal kunnen de wijnfles/bierfles tassen vaker worden hergebruikt. Een duurzamere oplossing dan bijvoorbeeld een papieren zakje welke om de fles wordt gedaan. De non-woven wijnfles/bierfles tassen zijn 100% recyclebaar. Daarnaast is het ook een leuk product om als cadeauverpakking aan te bieden aan uw klanten. Zoekt u een ecologisch alternatief? Dan is het vanaf 500 stuks ook mogelijk het non-woven in gerecycled materiaal te leveren. 
Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Manigart-2
Non-woven-wijnfles-tassen-voor-6-flessen---groep

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage non-woven wijnflestassen nodig? Wij bieden verschillende kleuren direct vanuit voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte non-woven wijnflestassen tassen al vanaf 24 uur bij u afleveren. Bedrukte non-woven wijnflestassen worden in onze eigen zeefdrukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn in 1 PANTONE® kleur te bedrukken.

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van wijnfles/bierfles tassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Wijnflesverpakking-winebottlepackaging-Bunnahabhain-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op