Gepersonaliseerde non-woven koeltassen 

nonwovenkoeltas-nonwovencoolingbag-marketbasket

Non-woven koeltassen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar het bedrukken van koeltassen? Kies dan voor de non-woven koeltassen met aluminium isolatie/binnenvoering op maat. Non-woven koeltassen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Deze tassen worden op maat gemaakt waardoor u zelf het formaat kunt bepalen. Ook kunt u kiezen uit verschillende materiaalkleuren, diverse lussen, een ritssluiting of klittenbandsluiting. Gaat uw voorkeur uit naar een ecologisch alternatief? Dan zijn gerecyclede non-woven koeltassen een goede optie. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van non-woven koeltassen. 

5 voordelen van non-woven koeltassen met logo

  1. Non-woven koeltassen zijn zeer sterk en kunnen hierdoor vaak worden hergebruikt;  
  2. Non-woven koeltassen houden uw producten op temperatuur, warm of koud;  
  3. Non-woven wijnflestassen zijn 100% recyclebaar; 
  4. Non-woven wijnflestassen kunnen in elk formaat worden geproduceerd, of het nu voor een aantal blikjes frisdrank is of voor een pizzadoos; 
  5. Non-woven koeltassen zijn ideaal voor een dag naar het strand.  

Liever direct uit voorraad bestellen?


nonwovenkoeltas-nonwovencoolingbag-thechocolateline-detail

Gebruik van gepersonaliseerde non-woven koeltassen

De koeltassen met aluminium isolatie/binnenvoering worden gebruikt voor het op temperatuur houden van uw warme of gekoelde producten, zoals een warme maaltijd of bijvoorbeeld een blikje frisdrank. Een ideale tas voor een dagje strand of voor het bezorgen van uw maaltijden bij de klant. De koeltas kan worden afgesloten d.m.v. een klittenbandsluiting of ritssluiting. Er zijn verschillende type ritssluitingen mogelijk. Heeft u veel diepte nodig dan kan de non-woven koeltas worden voorzien van een klepsluiting met een rits rondom de klep. Is deze diepte niet noodzakelijk dan kan ook de bovenzijde van de tas worden voorzien van een rits of stuk klittenband. 

nonwovenkoeltas-nonwovencoolingbag-rondou

Levertijd met logo

Met onze eigen productie op maat kunnen wij non-woven koeltassen met aluminium isolatie/binnenvoering binnen 2-12 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage en bedrukking. Bij de productie van 12 weken levertijd is het ook mogelijk een deel in te laten vliegen binnen 5-6 weken.  

nonwovenkoeltas-nonwovencoolingbag-sligro-detail

Uitvoering van de gepersonaliseerde non-woven koeltassen 

De non-woven koeltassen met aluminium isolatie/binnenvoering kunnen in elk gewenst formaat worden gemaakt. Verkoopt u bijvoorbeeld pizza’s, dan kunnen wij het formaat hierop aanpassen zodat de dozen vlak in de tas geplaatst kunnen worden. Om de koeltasjes af te sluiten kunt u kiezen uit een klittenbandsluiting of een ritssluiting. Voor een ritssluiting kunt u kiezen uit verschillende varianten, zoals een rits welke rondom de klep wordt aangebracht. Daarnaast is het gebruikelijk deze tassen te voorzien van 2 aangestikte non woven- of zachte webbing lussen. Deze worden meestal in 50 cm lengte geproduceerd, zodat de koeltassen makkelijk in de hand gedragen kunnen worden. Schouderlussen van 80 cm lengte zijn hierbij ook mogelijk.  

Non-woven koeltassen met opdruk

Non-woven koeltassen zijn leverbaar in diverse kleuren materiaal. Hierop kan elke gewenste PANTONE® kleur worden bedrukt. Dit is mogelijk van een eenvoudige opdruk in één kleur op alle zijdes van de tas tot meerdere drukkleuren. Een full colour opdruk is hierbij niet mogelijk. De non-woven wijnflestassen worden d.m.v. zeefdruk bedrukt. Kiest u ervoor de non woven tassen te voorzien van een glans- of mat laminaat, dan is het ook mogelijk de tassen in full colour te bedrukken. Dan worden de tassen d.m.v. diepdruk gedrukt.  
nonwovenkoeltas-nonwovencoolingbag-smet-2
nonwovenkoeltas-nonwovencoolingbag-charmalot2

Materiaal van de non-woven koeltassen met logo

Voor de koeltassen kan er worden gekozen uit verschillende kwaliteiten materiaal. Het gebruikelijke materiaal is 100 grams non-woven. Bent u op zoek naar een luxere uitstraling en sterkere tas? 120 grams en 150 grams non-woven zijn ook mogelijk. Er is keuze uit verschillende kleuren non-woven. Op zoek naar een specifieke kleur voor het materiaal? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden. De binnenzijde van deze koeltassen bestaat uit aluminium isolatie/binnenvoering. De standaard dikte is 2 mm. aluminium isolatie/binnenvoering. Voor langdurige koeling adviseren wij 4 mm. Isolatie/binnenvoering. Het beste resultaat bereik je door 6 mm. isolatie/binnenvoering te gebruiken.  

Ecologische non-woven koeltassen met logo

Door het sterke non-woven materiaal kunnen de koeltassen met aluminium isolatie/binnenvoering vaker worden hergebruikt. Deze duurzame variant is ook een stuk sterker dan de plastic koeltasjes. Het non-woven materiaal is 100% recyclebaar. Zoekt u een ecologisch alternatief? Dan is het vanaf 5.000 stuks ook mogelijk het non-woven in gerecycled materiaal te leveren.  
nonwovenkoeltas-nonwovencoolingbag-eiswerkstatt
nonwovenkoeltas-nonwovencoolingbag-foodora

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage non-woven koeltassen nodig? Wij bieden verschillende kleuren direct vanuit voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte non-woven koeltassen tassen al vanaf 24 uur bij u afleveren. Bedrukte non-woven koeltassen worden in onze eigen zeefdrukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn in 1 PANTONE® kleur te bedrukken. Klik hier om direct uw non-woven koeltassen te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van budget plastic tassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

nonwovenkoeltas-nonwovencoolingbag-sligro-inspo

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op