Gepersonaliseerde cadeaubonnen

Giftcard doosjes met logo

Een giftcard doosje is een ideale manier om van uw giftcard of cadeaubon een cadeautje te maken. Een luxe verpakking voor uw giftcard, welke op verschillende manieren is samen te stellen. Deze doosjes worden voorzien van een inlay, zodat uw giftcard hier stevig en netjes in ligt. De giftcard doosjes kunnen wij op verschillende manieren produceren. Denk bijvoorbeeld aan een doosje met een losse deksel, een doosje met een sluitlint of een eenvoudig mapje. U kunt naast deze doosjes ook uw giftcard bij ons laten produceren, zodat u in één keer klaar bent. U kunt kiezen voor een papieren kaart waar een handgeschreven tekst op wordt gezet, of een giftcard welke gemakkelijk is te scannen bij de kassa. Zie hieronder een aantal verschillende uitvoeringen en mogelijkheden voor het ontwerpen van uw eigen giftcard doosje.  

Bekijk hier

giftcarddoosjes-giftcardboxes-header
Giftcards-all-header

Giftcards met logo

Bent u op zoek naar giftcards of cadeaubonnen die u op een functionele manier kunt gebruiken? Of zoekt u juist een pasje welke gebruikt kan worden als keycard in bijvoorbeeld uw hotel of vakantiepark? Kies dan voor de op maat gemaakte giftcards. De pasjes worden gemaakt in een standaard bankpas formaat, zodat deze eenvoudig in de portemonnee gestoken kunnen worden. Daarnaast leveren wij speciaal op maat gemaakte doosjes en mapjes met een inlay waar de giftcard perfect in past. 

Bekijk hier

Cadeaubonnen met logo

Bent u op zoek naar cadeaubonnen speciaal voor uw winkel of bedrijf? Geen probleem, wij kunnen deze op maat voor u maken en geheel naar wens samenstellen. Of het nu gaat om een papieren cadeaubon of een pasje, wij leveren beide varianten. Daarnaast kunnen wij de cadeaubon leveren in een bijpassend giftcarddoosje of een envelop. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, bekijk de mogelijkheden hieronder. 

Bekijk hier

Cadeaubonnen-RigbyPeller