Gepersonaliseerde tissue bags

Tissuezak-tissuebag-Nike-header

Tissue bags naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een papieren omverpakking voor uw kledingstukken als alternatief voor de plastic polybags? Kies dan voor onze custom-made tissue bags. Wij produceren uw papieren tissue bags op maat, ideaal om als verpakking voor t-shirts en overhemden. Onze tissue bags worden gemaakt van FSC® gecertificeerd papier en zijn 100% recyclebaar. Tissue bags op maat kunnen wij geheel naar wens bedrukken. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de tissue bags.

5 voordelen van tissue bags op maat met logo 

  1. Tissue bags worden gemaakt van sterk FSC® gecertificeerd papier; 
  2. Tissue bags zijn doorschijnend en waterafstotend; 
  3. Tissue bags zijn 100% recyclebaar; 
  4. Tissue bags zijn goed te bedrukken; 
  5. Tissue bags zijn het perfecte alternatief voor plastic polybags. 

Tissuezak-tissuebag-Nike-detail-5

Gebruik van gepersonaliseerde tissue bags

Onze papieren bedrukte tissue bags worden voornamelijk gebruikt voor het verpakken van de kledingstukken (zoals t-shirts, truien en overhemden) in de fabrieken alvorens de kledingstukken aan de winkels of webshops geleverd worden. De tissue bags zijn een perfect alternatief voor plastic polybags. Ze beschermen de kledingstukken tijdens transport en zorgen ervoor dat de kledingstukken niet vies worden. Doordat onze tissue bags voor 100% uit papier bestaan kunnen deze zakken gemakkelijk gerecycled worden. Ook zijn onze tissue bags licht doorschijnend zodat men kan zien wat voor kledingstukken erin zitten.  

Tissuezak-tissuebag-Nike-detail-4

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw custom made bedrukte papieren tissue bags vanaf 250.000 stuks produceren met een levertijd van ca. 14-16 weken. 

Tissuezak-tissuebag-Nike-detail-2

Materiaal van tissue bags met logo

Papieren tissue bags worden gemaakt van 35 grs. FSC® gecertificeerd glassine papier. Dit papier is doorschijnend/transparant van zichzelf en daarom een ideaal alternatief voor transparante plastic polybags. Tissue bags worden gemaakt van duurzaam papier vervaardig uit FSC® gereguleerde bosbouw. Daarom kunnen onze papieren tissue bags als ecologische papieren zakken bestempeld worden. Daarnaast zijn onze bedrukte tissue bags 100% recyclebaar.  

Tissue bags met opdruk   

Papieren tissue bags bedrukken wij custom-made met uw logo, tekst of merknaam. Voor het bedrukken van de tissue bags maken wij gebruik van flexo druk. Op deze manier kunnen wij uw bedrukking perfect realiseren in volle PANTONE® kleuren. Het bedrukken van tissue bags geeft een meerwaarde aan uw verpakking. U kunt bijvoorbeeld de herkomst van uw kledingstukken of een duurzame boodschap achterlaten op papieren verpakking zodat de consument uw reclame of boodschap leest alvorens de kledingstuk uit de tissue bag wordt gehaald.  
Tissuezak-tissuebag-Nike-detail-1
Tissuezak-tissuebag-Nike-detail-4

Uitvoering van gepersonaliseerde tissue bags 

Wij produceren de papieren tissue bags in 5 standaard formaten, namelijk: 
  • 15 x 20 cm. + zijvouwen 
  • 20 x 25 cm. + zijvouwen 
  • 25 x 30 cm. + zijvouwen 
  • 30 x 40 cm. + zijvouwen 
  • 35 x 50 cm. + zijvouwen 
Alle tissue bags zijn standaard voorzien van een klep met plakstrip en luchtgaten (perforatiegaten) in de zijvouwen zodat de kledingstukken kunnen ademen.  

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) papieren inpakzakjes nodig? Wij hebben inpakzakjes in verschillende formaten op voorraad liggen. Deze inpakzakjes kunnen wij direct uit voorraad leveren, al binnen 24 uur. Klik hier om direct uw onbedrukte inpakzakjes te bestellen.  

Tissuezak-tissuebag-Nike-detail-2

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van tissue bags. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Tissuezak-tissuebag-Nike-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op