Gepersonaliseerde scharnierdozen 

Tastingcollection-scharnierdoos1

Scharnierdozen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een luxe doos voor het presenteren van producten? Of zoekt u juist een exclusieve cadeauverpakking voor uw producten? Kies dan voor luxe scharnierdozen. Deze dozen zijn perfect te gebruiken als geschenkdoos en zijn te voorzien van een inlay op maat. Scharnierdozen zijn leverbaar in allerlei uitvoeringen, materialen en kwaliteiten en kunnen helemaal naar wens worden samengesteld. Denk hierbij aan het formaat van de schanierendozen, de dikte van het materiaal en de opdruk. Bekijk hieronder alle mogelijkheden van de luxe schanierendozen. 

5 voordelen van scharnierdozen op maat met logo

  1. Scharnierdozen kunnen helemaal op maat worden gemaakt zodat deze geschikt zijn voor uw producten; 
  2. Scharnierdozen kunnen in elke PMS kleur gedrukt worden. Ook een afbeelding of full colour ontwerp is mogelijk; 
  3. Scharnierdozen zijn perfect te gebruiken voor het presenteren van uw producten; 
  4. Scharnierdozen zijn te vervaardigen uit FSC® gecertificeerd materiaal, dit draagt bij aan het verantwoord ondernemen; 
  5. Scharnierdozen kunnen ook in hout worden geproduceerd. 

scharnierdozen-hingedozen-Dammersautos-open-1

Gebruik van gepersonaliseerde scharnierdozen

Luxe scharnierdozen zijn eenvoudig in gebruik. U krijgt de dozen namelijk kant en klaar geleverd. U hoeft de scharnierdozen enkel nog te vullen met uw eigen producten. Luxe scharnierdozen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan whiskeys, kruiden, theeën, accessoires, horloges, autosleutels, (zonne)brillen, sigaren, sieraden of sample kits. De luxe dozen zijn zowel met als zonder inlay leverbaar. Een inlay is handig als u meerdere producten wilt presenteren maar ook voor een enkel product is een inlay handig. Alle producten blijven namelijk netjes op hun plek en de inlay beschermd de inhoud tegen vallen of stoten. Doordat scharnierdozen een luxe uitstraling hebben worden deze dozen vaak bewaard, hergebruikt en op een zichtbare plek in huis tentoongesteld.  

scharnierdozen-hingedozen-Dammersautos-dicht-3

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made producties kunnen wij uw bedrukte dozen binnen 10-12 weken leveren. Dit kan al vanaf 500 stuks. Zoekt u een kleinere oplage of heeft u sneller een luxe doos nodig? Kijkt u dan in onze webshop voor onze alternatieve luxe dozen. 

scharnierdozen-hingedozen-Porsche-detail-1

Ecologische scharnierdozen met logo

Wilt u als onderneming Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Wij vervaardigen deze dozen uit FSC® gecertificeerd materiaal. Hiermee gaat u op een duurzame manier om met de natuur. De dozen kunnen worden voorzien van ons FSC® logo aan de onderkant van de dozen zodat klanten kunnen zien dat u verantwoord onderneemt. Wilt u meer informatie over milieuvriendelijke alternatieven? Neem dan contact met ons op.  

Materiaal van de scharnierdozen met logo

De luxe scharnierdozen (model 4) worden gemaakt van 800, 900, 1.000 of 1.200 grs. karton. Hierbij is 1.000 grs. karton het meest voorkomend. Het karton kan omplakt worden met verschillende soorten papier, denk aan embossed papier met een mooie structuur, duplex papier, gekleurd papier, 128 grs wit Artpaper of kraftpapier in de kleuren wit, bruin of zwart. Luxe scharnierdozen kunnen ook gemaakt worden van hout. Dit duurzame materiaal geeft uw producten extra attentiewaarde. Ook houten scharnierdoosjes kunnen als handige bewaardoos dienen. 
Tastingcollection-scharnierdoos2
scharnierdozen-hingedozen-stJoris-dicht-1

Scharnierdozen met opdruk

Luxe scharnierdozen produceren wij custom made in Azië. Vanaf 500 stuks kunnen wij de luxe dozen in elk gewenst formaat, dikte en afwerking laten maken. De luxe scharnierdozen worden bedrukt d.m.v. offset in PANTONE kleuren of in full colour (CMYK). De luxe scharnierdozen kunnen zowel aan de binnen- als buitenzijde bedrukt worden. Naast traditionele druktechnieken de kunnen wij deze dozen ook voorzien van Convex UV, embossing, flocking, Hotstamp of een SPOT UV. Met een van deze technieken maakt u de luxe dozen nog unieker. Houten scharnierdozen bedrukt we d.m.v. zeefdruk of kunnen met een brandmerk of gravering worden voorzien.  

Uitvoeringen van de gepersonaliseerde scharnierdozen

Scharnierdozen zijn voorzien van een onder- en bovenzijde, welke door middel van een scharnier-mechanisme aan elkaar zijn bevestigd aan de achterzijde. De deksel valt als het ware deels over de doos heen, zodat de dozen mooi afgesloten worden. Om de inhoud te presenteren kan de deksel d.m.v. een lintje aan beide zijden open blijven staan. De scharnierdozen zijn ook uitermate geschikt om te voorzien van een inlay, denk bijvoorbeeld aan een foam inlay. Doordat de dozen kant en klaar worden geleverd, neemt de inlay geen extra ruimte in beslag. De inlay kunt u op de door u gewenste manier afwerken en passen wij aan op het product. De inlay is af te werken met een velvet top, wat bijdraagt aan een luxe look. 
scharnierdozen-hingedozen-stJoris-open-1
mialois-combinatiedoosje-metinlay

Direct bestellen

Heeft u snel (een kleine oplage) luxe dozen nodig? Wij hebben verschillende luxe dozen in verschillende modellen en kleuren op voorraad. Deze luxe dozen kunnen wij al binnen 24 uur direct uit voorraad leveren zowel met als zonder bedrukking. Klik hier om direct uw onbedrukte of bedrukte luxe dozen te bestellen.

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van Scharnierdozen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

scharnierdozen-hingedozen-Dammersautos-dicht-3

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op