Gepersonaliseerde Rollor verpakkingen

RollorHeader

Bedrukte Rollor verpakkingen geheel naar wens te bedrukken

De verpakking is het eerste wat uw klanten zien bij het ontvangen van online bestellingen. Het product op een unieke manier uit laten pakken is daarom een geweldige manier om indruk op uw klanten te maken.

Laat uw Rollor verpakkingen bedrukken met uw logo of ontwerp en val op ten opzichte van uw concurrentie!

5 voordelen van Rollor verpakkingen op maat  

 1. Unieke unboxing ervaring; 
 2. Leverbaar in 3 uitvoeringen en diverse formaten; 
 3. Onderscheidende verpakking ten opzichte van uw concurrenten; 
 4. Lagere retourpercentages;  
 5. Innovatieve verpakkingsoplossingen voor e-commercebedrijven, of het nu gaat om mode, dranken, cosmetica of andere goederen. 

RollorGebruik

Gebruik van Rollor verpakkingen

Elk type Rollor verpakking heeft haar eigen unieke eigenschappen. Wat overeenkomt is dat alle types op eenvoudige wijze opgerold kunnen worden tot een sterke verzendverpakking. De Rollor Premium wordt gebruikt voor het kreukvrij verzenden van kledingstukken zoals jurken en maatpakken. De Light variant is gemaakt voor modeartikelen, accessoires of posters. De Rollor Protect wordt gebruikt voor het verzenden van flessen wijn en glaswerk.

RollorLevertijd

Levertijd 

De levertijd voor standaard formaten is 6-8 weken. Wenst u een afwijkend formaat dan is de levertijd circa 8-10 weken. Voor beide opties is de minimale afname 2.500 stuks. Liever een kleinere oplage of snellere levertijd? Bestel dan rechtstreeks in onze webshop. Vanaf 25 stuks leveren wij Rollor verpakkingen binnen 1-3 werkdagen.

RollorDuurzaam

Duurzame Rollor verpakkingen

Duurzaamheid is een van de kernwaarden van Rollor. Daarom zijn de Rollors gemaakt van papier dat zowel gerecycled als FSC®-gecertificeerd is. Een plasticvrije doos gemaakt van één materiaal die na gebruik volledig recyclebaar of herbruikbaar is. De gepatenteerde verpakkingsoplossingen springen niet alleen in het oog maar zijn ook milieuvriendelijk.

Rollor-Bedrukken

Rollor verpakkingen bedrukken

De Rollor Verpakkingen worden bedrukt door middel van flexodruk. De aanmaak van flexostempels is relatief duur maar door de hoge duurzaamheid gaan deze stempels veel producties mee. De volledige doos is in zowel PANTONE® kleuren als in full colour te bedrukken. Voorzie de binnenzijde van een Rollor verpakking met een pakkende boodschap voor een leuk verrassingseffect. Onze creatieve studio helpt u graag mee om uw ontwerp zo goed mogelijk tot uiting te brengen.

Rollor Light 

Als u mode of een ander artikel op een slimme en lichtgewicht manier naar uw klanten wilt verzenden, dan is de Rollor Light verpakkingslijn iets voor u. Het in elkaar zetten duurt minder dan 20 seconden en de verpakking is zowel milieuvriendelijk als volledig recyclebaar.
Te gebruiken voor mode, accessoires of welk item dan ook.

 • Eenvoudig en snel te monteren
 • Er is een kleine hoeveelheid verpakkingsmateriaal nodig
 • UPS en DHL gecertificeerd
RollorLight-SunshineLiving
RollorProtect-Bottles

Rollor Protect

Met de plasticvrije Rollor Protect is de noodzaak van noppenfolie of opvulling van lege ruimtes voorbij. Deze verpakking is de perfecte oplossing voor breekbare items. Het is getest op vallen middel de ISTA 3A valtest. Uw producten zullen hierdoor veilig bij uw klanten aankomen.
De verpakking is ontwikkeld voor een verscheidenheid aan breekbare producten van verschillende grootte en vorm.

 • Eenvoudig en snel te monteren
 • Gegarandeerd minder breuken (ISTA 3A getest)

Rollor Premium

De Rollor Premium is de meest beschermende verpakkingsoplossing die kreukvorming in kleding tijdens het transport voorkomt. Voor elk mode-item dat onder de zijkant wordt geplaatst, zorgt de patenttechnologie ervoor dat het in de best mogelijke staat bij uw klant thuis aankomt.

 • Voor delicate high-end mode die kant-en-klaar moet worden geleverd
 • 50% minder retouren en 60% minder volume
 • UPS en DHL gecertificeerd

RollorPremium-Vulto
Rollor-packaging-group

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage Rollor verpakkingen nodig? Wij leveren alle modellen rechtstreeks uit voorraad in verschillende formaten.

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van Rollor verpakkingen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

RollorInspireren

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op