Logistiek

Jaarlijks distribueren wij miljoenen tassen, dozen en andere verpakkingen wereldwijd. En een deel daarvan komt bij ons in opslag. Bij FF-PACKAGING houden wij momenteel circa 10.000 pallets aan verpakkingen op voorraad. Voorraad die bestemd is voor ons neutrale webshop assortiment om dezelfde dag nog verstuurd te worden, voorraad die bestemd is om direct te kunnen bedrukken, en custom made voorraad die wij beheren voor onze klanten inclusief stock control en distributie naar de winkels. Via een webportal en onze website kan er direct uit voorraad besteld worden.
Logistics-Office
Logistics-Heftruck

Stockbeheer

Vanuit ons magazijn verzorgen het stockbeheer voor diverse Europese retailers. Door het stockbeheer uit handen te nemen van deze ketens kunnen zij zich richten op hun eigen formule en expertise. Door ons innovatieve voorraad systeem wordt er, op een afgesproken punt, melding gemaakt naar de klant om de voorraad tijdig aan te vullen en nooit out of stock te raken. Op deze manier hoeft een klant zich geen zorgen te maken over de voorraad en de afnames hiervan. 

  • De klant kan zich focussen op hun business, wij regelen het voorraadbeheer.
  • Kostenbesparend voor de klant.
  • Shops kunnen direct inloggen in ons web portal en hun bestelling plaatsen.
  • Vandaag besteld = morgen geleverd.
  • Wij verzorgen de distributie naar de shops.
  • Wij informeren tijdig zodra er een repeat order geplaatst dient te worden.
  • Nooit out of stock situaties.
Heet u interesse in deze service? Neem vrijblijvend contact met ons op via: [email protected] of telefonisch via +31 (0)341 430 413.
Aanlevering winkelniveau

De dagelijkse zendingen die wij vanuit onze magazijnen versturen kunnen wij aanleveren bij de dc’s van bedrijven maar ook op winkelniveau. Het is zelfs mogelijk dat de winkels direct bij ons afroepen via de webportal en wij direct aan de winkels aanleveren. Op deze manier is er geen centrale opslag nodig en kan elke winkel snel zijn voorraad aanvullen.
Logistics-Box
Logistics-Bus

Just in Time

Een lang weekend voor de deur of extra koopzondagen? Met een levering Just in Time is het mogelijk om snel vanuit voorraad de goederen in de winkels te leveren. Zo kan er gezorgd worden dat er genoeg voorraad is als er veel verkoop verwacht wordt. Heeft u nog dezelfde dag goederen nodig? Door onze eigen koeriersdienst is het zelfs mogelijk om een same day delivery te doen. Ook is het mogelijk om goederen voor een bepaalde datum te leveren mocht u bijvoorbeeld een evenement hebben waar ze nodig zijn.

Lean & Green

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Naast onze producten waarbij onder andere FSC®, recycled materiaal en fairtrade katoen beschikbaar zijn kijken wij ook bij aanvullende diensten naar de duurzaamheidsimpact. Een voorbeeld hiervan is dat wij voor onze logistiek partners zoeken die aangesloten zijn bij het Lean & Green programma. Lean & Green is een Europees programma waarin transporteurs samenwerken om hun producten en diensten duurzamer te maken. De uiteindelijke doelstelling van de organisatie is op termijn zero-emissie.
Een bijkomend voordeel van een duurzamere en efficiëntere transportomgeving is dat dit tevens kan leiden tot kostenreductie in het transport op termijn. Wij blijven continue op zoek om andere van onze diensten zo duurzaam mogelijk in te kopen.

lean-green