Gepersonaliseerde PP woven schoudertassen 

RPETtas-RPETbag-Cosolo-2

PP woven schoudertassen naar wens samen te stellen

Wilt u herbruikbare schoudertassen bedrukken met uw eigen logo of ontwerp? Kies dan voor de PP woven schoudertassen op maat. U kunt uw PP woven schoudertassen geheel naar wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat van de tas en de kleur van de schouderband en biesjes. PP schoudertassen worden ook wel postman bags genoemd. Omdat deze tas vaak hergebruikt kan worden is dit een duurzame tas te noemen. Gaat uw voorkeur uit naar ecologische PP woven schoudertassen? Dan kan er gekozen worden voor RPET-materiaal. De grondstof voor de RPET woven schoudertassen wordt gemaakt van PET flessen.  

5 tips voor PP woven schoudertassen op maat met logo 

  1. PP woven schoudertassen zijn zeer sterk, hierdoor kan de tas vaak worden hergebruikt;  
  2. PP woven schoudertassen tassen zijn regenbestendig waardoor de inhoud beschermd blijft; 
  3. PP woven schoudertassen zijn volledig te bedrukken en te customizen naar de stijl van uw product of bedrijf;  
  4. PP woven schoudertassen zijn voor elke lengte te gebruiken door de verstelbare webbing schouderband;  
  5. PP woven schoudertassen zijn een goede reclamedrager, omdat ze keer op keer hergebruikt zullen worden.  

Liever direct uit voorraad bestellen?

PPwoventas-PPwoven-Vandrie

Gebruik van gepersonaliseerde PP woven schoudertassen  

PP woven schoudertassen worden in het dagelijks leven veel gebruikt. Zo dient de tas vaak als schooltas voor het vervoeren van boeken of een laptop, maar ook bij de sportschool is dit een veel voorkomende tas. Daarnaast is het een product welke goed verkocht kan worden in de winkel. Het sterke PP woven materiaal zorgt ervoor dat de tas vaak hergebruikt zal worden. De schoudertassen worden voorzien een verstelbare webbing schouderband waardoor de tas door iedereen gebruikt kan worden. Rondom de tas zit een PP woven bies welke in elke gewenste PANTONE® kleur kan worden bedrukt. De klep van de schoudertassen wordt gesloten met een klittenband sluiting. Vanuit voorraad kunnen de PP woven schoudertassen vanaf 100 stuks worden bedrukt. Daarnaast worden deze tassen vanaf 500 stuks op maat gemaakt.  

PPwoventas-PPwovenbagSosolo-1

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij PP woven schoudertassen binnen 2-12 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, bedrukking en het materiaal. De op maat gemaakte schoudertassen worden vanaf rol gedrukt waardoor het mogelijk is de tassen volledig te bedrukken. Daarnaast kunt u hierbij zelf het formaat bepalen. Bij zeefdruk vanuit voorraad bedrukken wij op een reeds bestaande PP woven schoudertas, waardoor alleen een logo op de klep mogelijk is.  

PPwoventas-PPwoven-Vandrie-2

Uitvoering van de gepersonaliseerde PP woven schoudertassen 

De PP woven schoudertassen worden meestal voorzien van een verstelbare webbing schouderband, dit is zacht materiaal wat prettig is om over de schouder te dragen. Voor het sluiten van de klep wordt meestal gekozen voor een klittenband sluiting. Deze kan in elk gewenst formaat op de klep worden gestikt. Wilt u zware producten in de schoudertas gaan vervoeren? Dan is een bodeminleg van plastic of karton aan te raden.

PP woven schoudertassen met opdruk

PP woven schoudertassen zijn in alle PANTONE® kleuren of in full colour te bedrukken. De kleurstelling kunt u hierdoor goed aan laten sluiten bij uw winkel of product. Van een eenvoudige opdruk in één kleur op de voor- en achterzijde tot en met een volledige bedrukking in full colour. Afhankelijk van de gekozen oplage en bedrukking worden de PP woven schoudertassen bedrukt d.m.v. diepdruk of zeefdruk.  
RPETtas-RPETbag-Cosolo-detail
PPwovenshoulderbag-shoppingevent-detail1

Materiaal van de PP woven schoudertassen met logo

Voor het bedrukken van de PP woven schoudertassen kan er worden gekozen uit verschillende kwaliteiten materiaal. Gebruikt u een klein formaat of wordt de tas gebruikt voor lichte producten, dan is een dikte van 120 grams PP woven voldoende. Voor zware producten raden wij een dikte van 160 grams PP woven aan. 140 grams PP woven valt hier precies tussenin. Het PP woven materiaal wordt afgewerkt met een glans- of mat laminaat. PP woven schoudertassen zijn aan de binnenzijde voorzien van een geweven structuur. Bij RPET-schoudertassen voelt het materiaal een stuk zachter aan.  

Ecologische PP woven schoudertassen met logo

PP Woven schoudertassen worden vaak hergebruikt door de klant en om deze reden duurzaam te noemen. Daarnaast is het ook mogelijk om ecologische tassen te produceren in RPET woven materiaal. Hierbij zijn de RPET-schoudertassen gemaakt van gerecyclede PET flessen. Dit materiaal is een stuk zachter dan PP woven.  
RPETtas-RPETbag-Cosolo-2
PPwoven-schoudertassen-wit-product

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage PP woven schoudertassen nodig? Wij hebben deze leverbaar vanuit voorraad. Hierdoor kunnen wij zowel onbedrukte al bedrukte PP woven schoudertassen al vanaf 24 uur bij u afleveren. Bedrukte PP woven schoudertassen worden in onze eigen zeefdrukkerij gedrukt. De voor- en achterzijde zijn tot 6 PANTONE® kleuren te bedrukken. Klik hier om direct uw schoudertassen te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van PP woven schoudertassen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

PPshoulderbag-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op