Gepersonaliseerde katoenen kledinghoezen 

KatoenenKledinghoes-17H10-open

Katoenen kledinghoezen naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar katoenen kledinghoezen bedrukt met uw logo? Wij kunnen deze op maat voor u maken en geheel afwerken naar uw wens. We zien katoen steeds vaker terugkomen in het straatbeeld en het materiaal wordt steeds populairder. U kunt uw kleding of kostuum meegeven of verzenden in een katoenen kledinghoes. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem hieronder een kijkje.  

5 voordelen van katoenen kledinghoezen op maat met logo  

  1. Katoenen kledinghoezen zijn dé trend van dit moment
  2. Katoenen kledinghoezen kunt u laten produceren in elk gewenste formaat
  3. Katoenen kledinghoezen zijn verkrijgbaar in GOTS® of Fairtrade® katoen en is daardoor een duurzame optie
  4. Katoenen kledinghoezen kunnen al vanaf 300 stuks voor u op maat gemaakt worden en geheel naar wens afgewerkt
  5. Door gebruik te maken van een katoenen kledinghoes kunt u de klant laten zien dat u aandacht heeft besteed aan de verpakking van uw product en geeft u een milieubewust gevoel mee 

Liever direct uit voorraad bestellen?

Bestel direct uit voorraad

Kledinghoes-garmentbag-FFpackaging-detail-1

Gebruik van gepersonaliseerde katoenen kledinghoezen

Kledinghoezen worden gebruikt om kleding in mee te geven na aankoop. Op deze manier wordt de kleding goed beschermt tijdens transport. Daarnaast zien we dan kledinghoezen vaak hergebruikt worden door de consument. Bijvoorbeeld tijdens een reis of om kleding netjes te houden in de auto. De katoenen kledinghoes is een ideaal product om uw kleding extra luxe mee te geven tijdens de verkoop. Uw klant kan dan ervaren dat er met zorg wordt omgegaan met het product. De katoenen kledinghoes geeft extra waarde aan uw kledingstuk.  

Kledinghoes-garmentbag-FFpackaging-detail-2

Levertijd met logo

De levertijd van een katoenen kledinghoes uit onze eigen custom made productie is zo’n 14-16 weken. Wij kunnen deze al vanaf 300 stuks leveren, helemaal op maat gemaakt. Heeft u de hoezen sneller nodig? Geen probleem, wij kunnen de kledinghoezen door middel van invliegen al binnen 6-8 weken bij u leveren.  

Kledinghoes-garmentbag-FFpackaging-detail-3

Uitvoering van gepersonaliseerde katoenen kledinghoezen  

De katoenen kledinghoes kan in allerlei manieren worden uitgevoerd om hem geheel naar wens te maken. De hoes is voorzien van een opening aan de bovenzijde voor een kledinghanger en een rits op de voorzijde om hem open te maken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om hem af te werken met bijvoorbeeld drukknopen, een eyelet, een transparant venster of bijvoorbeeld een insteekhoesje voor een naamkaart. Het is ook mogelijk om de hoes te voorzien van twee hengsels, zodat de hoes gemakkelijk kan worden meegedragen. We zien ook vaak dat mensen een label aan de kledinghoes bevestigen met daarop het merk of de naam van de winkel, dit geeft een luxe effect.   . 

Katoenen kledinghoezen met opdruk

Katoenen kledinghoezen kunnen in alle PANTONE® kleuren worden bedrukt. Op deze manier kunt u de kledinghoes aanpassen naar de uitstraling die bij uw merk of bedrijf past. Wij bedrukken de kledinghoezen door middel van zeefdruk. Dit is een druktechniek waarmee wij een volle kleur kunnen drukken op de hoes. Wij kunnen de hoes op alle zijden bedrukken, maar ook op meerder punten per zijde. Bent u benieuwd hoe uw logo eruit zal zien op een katoenen kledinghoes? Vraag dan een visual aan bij een van onze werknemers.  
Kledinghoes-garmentbag-FFpackaging-detail-1-kopie
KatoenenKledinghoes-Rime-dicht

Materiaal van de katoenen kledinghoezen met logo

Het materiaal voor een kledinghoes kunt u zelf bepalen. Normaal gesproken gaat dit vanaf minimaal 120 grams katoen, dit is een zachte en dunnere kwaliteit. Wilt u een stevige hoes? Kies dan voor 240 of 300 grams katoen. Wij kunnen dit zowel in ongewassen ecru kleur leveren, maar ook bijvoorbeeld in wit en zwart gekleurd katoen. Bent u op zoek naar een katoenen kledinghoes in een specifieke kleur? Geen enkel probleem, wij kunnen elk materiaal kleuren op PANTONE® kleur om hem perfect aan te laten sluiten bij uw branding.  

Ecologische katoenen kledinghoezen met logo

De katoenen kledinghoes is om meerdere redenen duurzaam te noemen. Katoen is een natuurproduct dat afkomstig is van de katoenplant. U kunt ervoor kiezen om uw kledinghoes extra duurzaam te maken, door bijvoorbeeld te kiezen voor GOTS® of FAIRTRADE® gecertificeerd katoen. Door te kiezen voor GOTS® gecertificeerd katoen, kiest u ervoor om gebruik te maken van biologisch geteeld katoen. Het katoen moet voor 100% uit biologische grondstoffen bestaan. Met FAIRTRADE® gecertificeerd katoen kiest u ervoor om alle boeren en ketens welke bijgedragen aan de productie van de katoenen kledinghoes een eerlijke prijs voor hun arbeid of product te geven.  
Kledinghoes-garmentbag-Lois-2
Kledinghoes-garmentbag-FFpackaging-detail-1

Direct bestellen

Heeft u de kledinghoezen nog sneller nodig? Kijk dan eens in onze onbedrukte webshop. Hier hebben wij meerdere kledinghoezen voor u, deze kunnen wij voor u bedrukken en binnen 10 werkdagen bij u leveren.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van katoenen kledinghoezen. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Kledinghoes-garmentbag-Lois-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op