Gepersonaliseerde vilten tassen

Vilten tassen met logo

Bent u op zoek naar een sterke, trendy en duurzame tas? Kies dan voor de vilten tas. Dit is een tas welke op eindeloze manieren kan worden afgewerkt. Op deze manier kunt u de tas precies zo produceren zoals u dat wilt. Door de eindeloze opties kunt u een unieke tas ontwerpen. De vilten tas is trendy en tijdloos. Het vilten materiaal is erg sterk en stevig, waar door de tas langdurig gebruikt kan worden. Dit maakt de vilten shopper een duurzame keuze. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden voor de vilten tassen.  

Bekijk hier

Viltentassen-feltbags-Aspact
Viltenschoudertas-feltshoulderbag-dicht-3

Vilten schoudertassen met logo

Bent u op zoek naar een sterke tas welke u lang kunt gebruiken? Kijk dan eens naar onze vilten schoudertassen. De vilten schoudertassen zijn gemaakt van een zacht en sterk materiaal, vilt. Het vilten materiaal geeft uw schoudertas een unieke uitstraling. De vilten schoudertas kunt u op de klep bedrukken met uw ontwerp of logo. Naast uw bedrukking kunt u de tas geheel naar uw wens afwerken. U kunt de schoudertas geheel laten produceren in de materiaalkleur die bij uw bedrijf of merk past. Bekijk hieronder de uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van vilten schoudertassen.  

Bekijk hier

Vilten beschermhoezen met logo

Bent u op zoek naar hoezen ter bescherming van diverse producten? Kies dan voor de vilten beschermhoezen op maat. Vilten beschermhoezen zijn gemaakt van sterk en zacht materiaal welke uw product goed zullen beschermen voor diverse doeleinden. Deze hoezen kunnen geheel naar wens op maat worden gemaakt en worden afgewerkt met bijvoorbeeld een klepsluiting of klittenbandsluiting. Daarnaast is het mogelijk het vilten materiaal in diverse PANTONE® kleuren te bedrukken. Bekijk hieronder de uitvoeringen en mogelijkheden voor het bedrukken van vilten beschermhoezen.   

Bekijk hier

viltenbeschermhoezen-vinylprotectivecovers-Oolaboo-dicht-2