Gepersonaliseerde papieren verzendzakken 

PapierVerzendzakken-Vanilia

Papieren verzendzakken naar wens samen te stellen

Bent u op zoek naar een verzendzak voor het versturen van uw producten of geschenken? Kies dan voor de papieren verzendzakken op maat. Voor uw webshop hebben wij verschillende uitvoeringen papieren verzendzakken welke geheel naar uw wens samengesteld kunnen worden. Denk hierbij aan het formaat, de afwerking van het materiaal en het aantal plakstrippen. Gaat uw voorkeur uit naar ecologische papieren verzendzakken? Dan zijn gerecyclede papieren verzendzakken of verzendzakken van FSC papier een goed alternatief. Bekijk hieronder alle uitvoeringen en mogelijkheden van de plastic verzendzakken voor uw webshop. 

5 voordelen van papieren verzendzakken op maat met logo 

  1. Papieren verzendzakken zijn geheel op maat te maken zodat deze zowel geschikt zijn voor de brievenbus als voor grote dozen; 
  2. Papieren verzendzakken nemen weinig ruimte in beslag ten opzichte van verzenddozen;  
  3. Papieren verzendzakken zijn volledig te bedrukken en te customizen naar de stijl van uw webshop of bedrijf;  
  4. Papieren verzendzakken zijn herbruikbaar door een tweede plakstrip/retourstrip; 
  5. Plastic verzendtassen zijn 100% recyclebaar of gemaakt van gerecycled kraft of FSC® gecertificeerd papier; 

Liever direct uit voorraad bestellen?


Papierentassen-paperbags-Livera-detail-2

Gebruik van gepersonaliseerde papieren verzendzakken

Papieren verzendzakken worden vaak gebruikt voor het versturen van uw online bestellingen. De verzendzak kan helemaal op maat worden gemaakt zodat het goed om uw producten past. Zoekt u een papieren verzendzak welke door de brievenbus past? Dit is ook zeker mogelijk. Informeert u vooral gerust naar de mogelijkheden. Verkoopt u laarzen of winterjassen dan raden wij een papieren verzendzak met blokbodem aan, zodat de tas meer inhoud en diepte heeft. 

Papierentassen-paperbags-PMElegend-detail-2

Levertijd met logo

Met onze eigen custom made productie kunnen wij papieren verzendzakken binnen 10-12 weken leveren. De levertijd is afhankelijk van de oplage, bedrukking en het materiaal. De papieren verzendzakken worden vanaf rol gedrukt waardoor het mogelijk is de verzendzakken volledig te bedrukken. Daarnaast kunt u hierbij zelf het formaat van de papieren verzendtassen bepalen. De minimale oplage is 500 stuks. 

Papierentassen-paperbags-PMElegend-detail-1

Uitvoering van de gepersonaliseerde papieren verzendzakken 

De klep van de bedrukte papieren verzendzakken worden voorzien van een plakstrip. Het is ook mogelijk te kiezen voor twee plakstrippen zodat de klant dezelfde papieren verzendzak kan gebruiken voor het retourneren van de producten. Op deze manier hoeft de klant geen extra verpakking te zoeken voor het retour sturen. Voor het formaat van de papieren verzendzakken kunt u kiezen uit een vlak model, een model met alleen een bodemvouw of een papieren verzendzak met zowel bodem als zijvouw voor meer diepte. Op deze manier zorgen wij er voor dat de verzendzak perfect zal aansluiten op uw product. Zoekt u een verzendzak welke ook als tas kan functioneren, kies dan voor papieren verzendtassen met een uitgestanste handgreep aan de bovenzijde.  

Papieren verzendzakken met opdruk

De papieren verzendzakken kunnen in elke PANTONE® kleur worden bedrukt, maar ook een full colour / foto afbeelding is hierbij mogelijk. De meest gebruikte druktechniek voor het bedrukken van de papieren verzendzakken is offset druk. Hierbij wordt een afbeelding haarscherp op de verzendzakken gedrukt. Ook kunnen wij de papieren verzendzakken bedrukken met speciale effecten zoals een hotstamp bedrukking (ook wel foliedruk genoemd), een SPOT UV bedrukking (glanzend laklaagje) of met een embossing/debossing waarbij een deel van de bedrukking naar buiten of binnen gestanst wordt waardoor een reliëf ontstaat.  
TheSocietyshop-papieren-verzendzakken
verzendtaspapier-smiley

Materiaal van de papieren verzendzakken met logo

Voor het op maat maken van papieren verzendzakken kan er worden gekozen uit wit of bruin kraft papier. De standaard en meest gebruikte kwaliteit is 100 / 110 grams papier. Verzend u zwaardere producten dan is het ook mogelijk het papier in dikkere kwaliteiten te leveren. Het kraft papier heeft een matte en natuurlijke / eco uitstraling. Wilt u de papieren verzendzakken een luxere uitstraling geven omdat u bijvoorbeeld sieraden of andere luxe producten verzend? Dan is het mogelijk de papieren verzendzakken af te werken met een glans- of mat laminaat. 

Ecologische papieren verzendzakken met logo

Papieren verzendzakken zijn 100% recyclebaar en hierdoor duurzaam te noemen. verkoopt u ecologische producten in uw webshop en zoekt u hier een passende verzendzak bij? Kies dan voor gerecyclede papieren verzendzakken. Door de papieren verzendzakken te bedrukken met het recycled of FSC® logo laat u uw consument zien dat u milieubewust bezig bent. 

Per 1 september 2021 hebben wij een duurzame maar ook nodige stap gezet op het gebied van papieren verpakkingen. Alle nieuw geproduceerde papieren tassen en dozen die wij van buiten de EU importeren zijn namelijk FSC® gecertificeerd. Met deze stap werken wij geheel volgens de EUTR wetgeving.
Papierentassen-paperbags-Livera-detail-3
Groep-PapierenVerzendzakken-Mix

Direct bestellen

Heeft u snel of een kleine oplage papieren verzendzakken nodig? Wij bieden diverse papieren verzendzakken vanuit voorraad aan en zijn leverbaar in diverse stijlen en kleuren. Klik hier om direct uw papieren verzendzakken te bestellen.  

Laat u inspireren door onze verpakkingen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van papieren verzendzakken. Heeft u iets moois gezien dat bij uw wensen past?

Papierenverzendzakken-Papershippingbags-Riverwoods-wide

Hulp en advies

Vragen over een product of hulp nodig met uw ontwerp? Wij helpen u graag!


Neem contact met ons op